0318 842466
 
Magic Leap One
Magic Leap One Content
Magic Leap One Gaming
Magic Leap One Connect
Magic Leap One - Screens
Magic Leap One Browsing
Magic Leap One

Magic Leap One


Nog niet beschikbaar!

De Magic Leap One is een Mixed Reality headset verbonden aan een externe mini PC. Mixed reality is de combinatie tussen virtual– en augmented reality. Je krijgt als gebruiker een virtuele laag over de echte wereld te zien. De Magic Leap brengt uw omgeving in kaart, en legt daar een virtuele interactieve laag overheen.

Magic Leap hanteert een vijftal speerpunten in het gebruik van de Mixed Reality headset: 1. haal het web uit het scherm, 2. werken met meerdere schermen, 3. speel fantastische games, 4. overal aanwezig zijn en 5. breng uw creativiteit tot leven. Nu is aan u de vraag: ‘Hoe gaat u de Magic Leap One inzetten op uw evenement, feest of beursstand?‘ Rekening houdend met de speerpunten & dat deze innovatieve technologie uw business aanvult of versterkt.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

De Magic Leap One, de Creator Edition

Na een aantal jaren van grote geheimzinnigheid heeft Magic Leap de ‘Creator Edition’ onthuld van zijn futuristische AR-headset, de Magic Leap One. Wanneer de Magic Leap One: Creators Edition uitkomt is nog niet bekend. Het bedrijf zegt alleen dat de bril in 2018 verschijnt. Houd vooral onze blog en social media in de gaten. Wilt u als eerste kennismaken met de Magic Leap? Stuur dan even een bericht dan neemt Urban Events contact op als de Magic Leap One (bijna) binnen is.

De Magic Leap One hardware

De hardware van de Magic Leap One bestaat uit een bril, een externe Lightpack (mini PC) plus een controller. De Lightpack rendert de virtuele objecten tracked de omgeving. U kunt de lichtpack zien als een zeer krachtige computer, alleen dan ter grootte van een ijshockey puck.Het systeem ondersteunt verschillende soorten inputs, onder andere: handbewegingen, stem commando’s en oogtracking.

Het is nog niet duidelijk wat precies de beeldhoek van de Magic Leap One wordt. Vermoedelijk kunnen de objecten in een groot deel van het blikveld van de drager getoond worden. Bij de Microsoft HoloLens is het gezichtsveld beperkter dan bij de Magic Leap One.