• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Magic Leap One

Bekijk de video

De toekomst van Augmented Reality!

Magic Leap one huren voor op uw feest, evenement of beursstand? Deze Augmented Reality headset is een zeer geschikte optie. Deze nieuwe technologie brengt de echte wereld en de wereld van Augmented Reality bij elkaar zoals nooit tevoren.

Huur een Augmented Reality experience voor op uw event, feest of beurs! U huurt de Magic Leap AR headset inclusief: transport, op/afbouw, installatie en begeleiding + diverse Augmented Reality expieriences. Kies uit maar liefst 16 magische AR belevingen! Speel diverse leuke games zoals Angry Birds, Invaders en Star Wars of neem contact met ons op als u een andere game wilt beleven.

Meer informatie

Na een aantal jaren van grote geheimzinnigheid heeft Magic Leap haar augmented reality headset ‘de Magic Leap One’ op de markt gebracht. In de tussentijd heeft Microsoft met de Hololens flink aan de weg getimmerd. Echter verschillen deze twee AR headsets van elkaar. Vooral op gebied van AR content. De hardware van de Magic Leap One bestaat uit een bril, een externe Lightpack (mini PC) plus een controller. De Hololens is volledig standalone.

De Lightpack rendert de virtuele objecten tracked de omgeving. U kunt de lichtpack zien als een zeer krachtige computer, alleen dan ter grootte van een ijshockey puck. Het systeem ondersteunt verschillende soorten inputs, onder andere: handbewegingen, stem commando’s en oogtracking.

De AR belevingen

De Magic Leap headset is door middels van een kabel verbonden aan een externe mini PC. Mixed reality is de combinatie tussen virtual– en augmented reality. Je krijgt als gebruiker een virtuele laag over de echte wereld te zien. De Magic Leap brengt uw omgeving in kaart, en legt daar een virtuele interactieve (game) laag overheen.

De Magic Leap One in een notendop

Magic Leap hanteert bij haar AR headset een vijftal speerpunten in het gebruik: 1. haal het web uit het scherm, 2. werken met meerdere schermen, 3. speel fantastische games, 4. overal aanwezig zijn en 5. breng uw creativiteit tot leven. Nu is aan u de vraag: ‘Hoe gaat u de Magic Leap One inzetten op uw evenement, feest of beursstand?‘ Rekening houdend met de speerpunten & dat deze innovatieve technologie uw business aanvult of versterkt.