0318 - 842 466
 

Lost

Lost is een korte Virtual Reality film gemaakt door Oculus Story studio in samenwerking met PIXAR. Niemand minder dan Saschka Unseld heeft de korte film geregisseerd. De film duurt slechts 4 minuten en speelt zich af in een betoverd bos vol vuurvliegjes. Deze film laat bij iedereen een verpletterende indruk achter.

Virtual Reality films zijn compleet anders dan bioscoopfilms. Voor de kijker, maar ook voor de producent. De kijker heeft een full 360° beeld en de films worden dusdanig geproduceerd dat wanneer er momenten van actie in de film zijn de kijker er zich ook makkelijk naar toe kan bewegen en de actie (het moment) op zijn of haar manier kan beleven. Daarnaast zijn er veel meer toepassingen en mogelijkheden om een verhaal te vertellen. Lost demonstreert u de basis.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Categorie: Tag:

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.