0318 - 842 466
 

Leap Motion

Virtual Reality apps en games met uw handen aansturen? Dan kan met behulp van Touch of Valve, maar het ook met Leap Motion! Ga nog een stap verder met Virtual Reality. De controller scant de handen van degene die wilt gaan spelen en kijkt naar de hand- en vingerbewegingen van gebruikers, waardoor u dingen in Virtual Reality kunt beïnvloeden.

De Leap Motion is bevestigd aan de voorkant van de VR-bril. Voor de Leap Motion games zijn dus geen controllers nodig, enkel uw handen! Het Leap Motion Oculus Rift actiepakket bestaat uit een Oculus Rift VR-bril en een positional tracking device, zodat de Oculus Rift bril weet waar u zich in de game bevindt.

Daarnaast wordt bij het pakket ondersteunende hardware geleverd, zoals de: Leap Motion controller inclusief bevestiging voor op de VR-bril, high-end PC en een Full HD 47″ LED TV, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Virtual Reality op uw beursstand

De Leap Motion ondersteunt virtual– en augmented reality en creëert daarmee een interactieve VR werkelijkheid. Laat als bedrijf zien dat u denkt in mogelijkheden, in nieuwe technologie en de kansen die technieken zoals Leap Motion voor u kunnen gaan bieden.

Het actiepakket is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand of als entertainment tijdens uw evenement. U huurt dit pakket inclusief professionele spelbegeleiding, transport en op-en afbouw van de gehele opstelling. Onze spelbegeleiders (en het scherm) maken uw bezoekers op een beurs enthousiast en verzorgen de spelbegeleiding.

Virtual Reality op uw evenement

U wilt iets extra bieden aan uw gasten op uw feest of evenement? Boek dan de Leap Motion eens! Deze interactieve motion controller biedt vermaak voor zowel jong als oud. Een demo duurt slechts een minuut of 2 per persoon.

De mogelijkheden van een Leap Motion ervaring zijn zeer divers. Er zijn namelijk diverse games voor de Oculus Rift beschikbaar. Laat uw gasten meegenieten van een Virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien en boek deze unieke controller in combinatie met een Oculus Rift opstelling voor uw feest of evenement.

Leap Motion Controller

De controller werkt samen met uw muis en toetsenbord en maakt gebruik van camera sensoren, infrarood LED’s en precieze wiskundige algoritmen om hand- en vingerbewegingen te vertalen naar 3D-ingang. Leap Motion ondersteunt virtual reality en augmented reality ervaringen met haar gespecialiseerde software.

Andere suggesties…