• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Koe melken simulator

Bekijk de video

Vergeet wat u op school hebt geleerd. Melk komt niet uit pakken! Met de Virtual Reality koe melken simulator heeft u de kans om deel te nemen aan dit zeer mooie en oude boerderijproces, althans virtueel. Maar wat gaat u dan doen? Melk de koe zo snel als u kan! Melk, verkoop, eet kaas en verdien geld. Maar wees snel, want het leven van een boer is niet zo gemakkelijk als u zou denken!

De VR game ‘Cow Milking Simulator’ is een virtual reality party game. Zeer leuk om met vrienden of collega’s te spelen. Of speel deze game op uw beursstand tijdens een agrarische beurs en heb samen LOL! Verzamel nieuwe producten, nieuwe hoeden voor uw koe en melk zo snel mogelijk voor de beste score. Cow Milking in VR spelen? Huur één of meerdere compleet verzorgde Virtual Reality Koe melk simulators met Oculus Rift VR bril en gebruik uw boerenverstand!

Oculus Touch

Koe melken simulator

Met onze complete VR game opstelling met Cow Milking VR game kun je veel plezier beleven op een evenement, familiedag of personeelsfeest. Deze laagdrempelige game is leuk om gasten kennis te laten maken met VR, helemaal als het thema van het feest agrarisch is bijvoorbeeld. Met de Motion VR controllers is het alsof u echt uw handen gebruikt in de VR game. Grijp de uiers van de koe en ga aan de slag met melken. Kijk wel uit dat je niet te hard trekt aan de uiers, voor je het weet schopt de koe je bijna volle emmertje melk weer om. Hilarisch om je collega’s fanatiek te zien melken. Wie is de snelste melker van uw bedrijf? Drink na afloop een lekker glas melk aan de bar, of een biertje of wijntje als je geen melk meer kunt zien 😉

Virtual Reality als Fun op event

VR ofwel Virtual Reality is zeer geschikt als entertainment op een evenement of bedrijfsfeest. Naast de Koe melken simulator zijn er honderden andere leuke VR games en ervaringen beschikbaar. Het thema van uw feest of evenement kan niet gek genoeg zijn of er is wel een passende VR game. Bekijk ons hele assortiment met VR games op onze pagina Top VR Games.