0318 - 842 466
 

Koe melken simulator

Vergeet wat u op school hebt geleerd. Melk komt niet uit pakken! Met de Virtual Reality koe melk simulator heeft u de kans om deel te nemen aan dit zeer mooie en oude boerderijproces, althans virtueel. Maar wat gaat u dan doen? Melk de koe zo snel als u kan! Melk, verkoop, eet kaas en verdien geld. Maar wees snel, want het leven van een boer is niet zo gemakkelijk als u zou denken!

De VR game ‘Cow Milking Simulator’ is een virtual reality party game. Zeer leuk om met vrienden of collega’s te spelen. Of speel deze game op uw beursstand tijdens een agrarische beurs en heb samen LOL! Verzamel nieuwe producten, nieuwe hoeden voor uw koe en melk zo snel mogelijk voor de beste score. Cow Milking in VR spelen? Huur één of meerdere compleet verzorgde Virtual Reality Koe melk simulators en gebruik uw boerenverstand!

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.

Andere suggesties…