0318 - 842 466
 

Kids Race Actiepakket

745,00 549,00

Waarmee gaat u de aller jongste gasten op uw feest of evenement mee vermaken? Laat de kids eens op een of meerdere speciale Kids Race Simulator(s) racen! Het Kids Race Actiepakket is één kinect race opstelling voor kinderen vanaf 5 jaar en voor kinderen die klein van postuur zijn. Boek tegen een kleine meerprijs een tweede kids race simulator. Onze begeleider geeft de kids instructies en kan de high scores voor u bijhouden.

Urban Events maakt het voor de kinderen op uw evenement er een feestje van. U kunt zorgeloos aan het evenement deelnemen, terwijl de kids lekker op de Nintendo Wii of XBOX kinect aan het racen zijn.

Dit actiepakket is inclusief:

  • Transport en installatie
  • Thema-aankleding race
  • Vier uur spelbegeleiding

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Categorie: Tag:

Als het aan de kleintjes ligt, racen ze de hele dag is een uitspraak die we regelmatig van ouders horen. De diversiteit aan spellen en accessoires voor de verschillende gameconsoles is zo groot dat kinderen inderdaad de hele dag zich met gaming kunnen vermaken. Racen kan bijvoorbeeld met Mario Kart;  racen met een draadloos stuurtje of Formule 1 racen zonder controller; op basis van Kinect technologie. Het is allemaal mogelijk.

Wilt u het thema Race breder trekken op uw evenement of feest? Biedt dan verschillende race opstellingen aan en combineer het Kids Race Actiepakket eens met een Max Verstappen actiepakket of met een Race Simulator actiepakket. Informeer naar de mogelijkheden.