• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Into the Rhythm

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

Into the Rhythm

Droom je al jaren van een drum carrière? Dan zal je de VR game Into the Rhythm helemaal fantastisch vinden. Met drumstokken in de hand en zes drums is dit de drumervaring in VR. Zet de VR-bril op en pak de controllers vast, nu is het tijd om jou ritmisch talent te laten zien. 

Kies uit verschillende soorten liedjes, van Metal tot pop. Ben je creatief genoeg om zelf een song te maken? Ga helemaal los en verras iedereen met jou eigen song. Er is altijd ruimte voor een battle onderling. Kies een song en ga de uitdaging aan. Weet jij de meeste noten te raken? Kom erachter en versla je collega’s tijdens de drum battle van de eeuw. Wie weet ga jij als drum koning van het bedrijf naar huis. De game Into the Rhythm is bovendien beschikbaar voor de Oculus Rift S en HTC Vive

Meer informatie

Tijdens de vr game, Into the Rhythm, is het handig om plaats te nemen op een stoel. Hierdoor lijkt het net alsof je achter het drumstel zit. Vervolgens zet je de VR-bril op en neemt beide controllers in de handen. Kies je favoriete liedje uit de lijst want het is tijd om een potje te rocken. De noten vliegen in een razend tempo voorbij. Aan jou de taak om ze goed aan te slaan op het drumstel. Hierdoor verdien je punten die meetellen voor jou persoonlijke score. De verschillende niveaus maakt deze game, Into the Rhythm toegankelijk voor iedereen. Vandaar dat het gepast is om in te zetten als vermaak op beurzen, evenementen of familiefeesten.
Lijkt het jou leuk op je event, feest of beurs een potje te drummen? Huur dan de VR opstelling met de game Into the Rhythm bij Urban Events.

Muziek thema aankleding

De VR opstelling kunnen we thematisch aankleden door middel van opblaasbare muziekinstrumenten en muzieknoten op het truss statief. Net als de VR opstelling kan ook de spelbegeleider in een ander jasje worden gestoken. Onze spelbegeleider spreekt omstanders aan om eens een potje te drummen in Virtual Reality. Verder is er de mogelijkheid om een High Score bord te plaatsen bij de opstelling zodat de scores bijgehouden kunnen worden. Waardoor je onderling een competitie kan starten. Kortom als je een VR opstelling huurt bij Urban Events ben je verzekerd van een geslaagd evenement.