• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

HTC Vive Focus

Bekijk de video

Ideaal als de ruimte beperkt is

HTC Vive Focus huren? De Vive Focus is een VR bril speciaal voor bedrijven die VR willen beleven zonder dat er een pc naast hoeft te staan. De Focus kenmerkt zich door de hogere resolutie dan die van bestaande Vive headsets en werkt ongeveer drie uur op een volle accu. Deze Vive Focus is vergelijkbaar met de Oculus Go.

Vanuit het nieuwe HTC Vive Wave platform kunnen apps en games worden geïnstalleerd. De Focus wordt geleverd met de HTC Vive Focus joystick en wordt door middel van Bluetooth met de Focus verbonden. U huurt een complete Vive Focus inclusief: transport/verzending en het installeren/testen van de content. Neem contact met ons op voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie

De HTC Focus is verkrijgbaar in het wit en blauw, is helderblauw en als standalone VR bril te gebruiken. Laat uw gasten zich onderdompelen in virtual reality, zonder dat er een PC voor nodig is. De Focus is een standalone VR bril waarmee je vrij rond kunt bewegen, zonder dat er externe sensoren nodig zijn. Deze techniek wordt 6DOF (six degrees of freedom) genoemd. Ideaal voor events of beurzen waar de ruimte beperkt is. Heeft u een vraag over de HTC Vive Focus? Neem dan contact met ons op of stuur een bericht.

Huur één of meerdere HTC Vive Focus VR bril(len) voor op uw feest, event of beurs

Huur één of meerdere HTC Vive Focus brillen inclusief transport, installatie en begeleiding. Op basis van uw wensen gaan wij opzoek naar een geschikte game, demo of VR applicatie. Of wilt u enkel de Vive Focus huren, installeert u zelf de content en verzorgt uzelf de begeleiding? Dat kan uiteraard. Neem contact op met Urban Events voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wat maakt de HTC Vive Focus zo speciaal?

Deze stand-alone 6 DOF-headset biedt een geweldige VR-ervaring. Deze erg lichte HTC Vive Focus heeft een gezichtsveld van 110 graden. De resolutie van de headset is maar liefs 2880 x 1600 pixels en er zijn ongeveer 80% meer pixels. Dat betekend dat de tekst beter leesbaar is en over het algemeen is alles veel scherper. De bril heeft verstelbare lenzen wat een heel groot voordeel is. De speciale 3DOF-controller werken via bluetooth. In de bril zitten twee frontcamera’s aan de voorkant zodat je geen externe sensoren hoeft te gebruiken. De ingebouwde luidsprekers laten je nog meer onderdompelen in de wereld van VR. Wil je toch liever een eigen koptelefoon aansluiten dan kan dat via de 3,5 mm stereo audio-aansluiting. Ook het batterijbeheer maakt de HTC Vive Focus speciaal. Het wordt namelijk slim beheert zodat je nog langer plezier kan hebben van deze geweldige Stand-alone VR bril.