0318 - 842 466
 

HTC Vive Focus

HTC Vive Focus huren? De Vive Focus is een VR bril speciaal voor bedrijven die VR willen beleven zonder dat er een pc naast hoeft te staan. De Focus kenmerkt zich door de hogere resolutie dan die van bestaande Vive headsets en werkt ongeveer drie uur op een volle accu. Deze Vive Focus is vergelijkbaar met de Oculus Go.

Vanuit het nieuwe HTC Vive Wave platform kunnen apps en games worden geïnstalleerd. De Focus wordt geleverd met de HTC Vive Focus joystick en wordt door middel van Bluetooth met de Focus verbonden. U huurt een complete Vive Focus inclusief: transport/verzending en het installeren/testen van de content. Neem contact met ons op voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Huur de HTC Vive Focus als de ruimte beperkt is

De Focus is verkrijgbaar in het wit en blauw, is helderblauw en als standalone VR bril te gebruiken. Laat uw gasten zich onderdompelen in virtual reality, zonder dat er een PC voor nodig is. De Focus is een standalone VR bril waarmee je vrij rond kunt bewegen, zonder dat er externe sensoren nodig zijn. Deze techniek wordt 6DOF (six degrees of freedom) genoemd. Ideaal voor events of beurzen waar de ruimte beperkt is. Heeft u een vraag over de HTC Vive Focus? Neem dan contact met ons op of stuur een bericht.Huur één of meerdere HTC Vive Focus VR bril(len) voor op uw feest, event of beurs

Huur één of meerdere HTC Vive Focus brillen inclusief transport, installatie en begeleiding. Op basis van uw wensen gaan wij opzoek naar een geschikte game of applicatie. Of wilt u enkel de Vive Focus huren, installeert u zelf de content en verzorgt uzelf de begeleiding? Dat kan uiteraard. Neem contact op met Urban Events voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.