• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Hoops Madness

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

Hoops Madness

Er zijn een hoop verschillende sport games die je in virtual reality kan spelen. Bijvoorbeeld de basketbal game, Hoops Madness. Tijdens een potje basketbal kan je ervoor kiezen om dit solo te doen of om het op te nemen tegen de tegenstanders op een groot veld. 

Het is erg belangrijk dat je veel ruimte hebt om je heen om dit spel te spelen. Bij sommige spelmodi staan er meerdere goals om je heen waar je kan scoren. Het is dus heel erg belangrijk dat er genoeg ruimte om je heen is zodat je goed kan bewegen. Kortom maak je borst maar nat want Hoops Madness is niet voor watjes.

Meer informatie

Hoops Madness bied verschillende leuke uitdagingen, bijvoorbeeld in een korte tijd meer dan 100 keer op een basket mikken. Als de tijd afloopt krijg je een score te zien, dit maakt het toegankelijk om onderling een competitie te starten. Speel je liever een echt potje basketbal dan is dit mogelijk als multiplayer-modi. Je word door andere spelers uitgedaagd en daar word wel veel van je verwacht. Gelukkig heb je de tijd om te oefenen en je basketbalacties onder controle te krijgen. Als je multiplayer-modi speelt kan je veel aanpassen tijdens de game, zoals de wedstrijd opstelling. Met maximaal vier spelers kan je tegelijk spelen, wie daag jij uit voor een spannende wedstrijd? Het geeft je een gevoel of je echt op een basketbalveld bent door de indrukwekkende sfeer tijdens Hoops Madness. Start onderling een 1 op 1 competitie, ontvang punten voor jou baltechniek en vaardigheden. Met jou snelle acties ga je iedereen voorbij in de levensgrote arena en hoor je bij de profs.

Sport games huren

Speel verschillende sport games zoals Hoops Madness basketbal, tennis en golf op de sport games opstellingen van Urban Events. De sport Games opstellingen worden verhuurd met een LED TV scherm en de game. Kies je voor een VR Sports Game opstelling dan word er een VR-bril en High end game pc bij geleverd. Optioneel kunnen we ook spelbegeleiding erbij verzorgen. De Game opstelling kunnen we ook thematisch aankleden met bijvoorbeeld voetbal aankleding. Dit bestaand uit een grasmat, opblaasbare voetballen en voetballen op het truss statief. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Urban Events? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.