• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Holopoint

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

Holopoint

Daar sta je dan. Midden in een dojo, met in je handen slechts een boog.  Dit is het begin van een spannende game vol uitdagingen genaamd Holopoint. 

Tijdens deze boogschietgekte vecht jij je door zeer gevaarlijke ninja’s, samoerai en golven van responsieve doelen. Dit terwijl jij zo snel mogelijk je pijlen afschiet. Doormiddel van pijl en boog ga je de vijanden vernietigen. Je dood alles in elk level, en zo sta je elke keer weer voor een nieuwe golf. Word een meestersamoerai, ga de training aan en ontwikkel de vuurbeweging van de boog.

Verschillende spelmodus

Er zijn twee spelmodi waaruit je kan kiezen bij Holopoint. De originele spelmodus, hier heb je maar liefs zestig golven waar je doorheen gaat. Het vereist veel geduld om door al deze golven heen te gaan, maar wie weet schuilt er een echte boogschutter in jou. Het doel is dan vooral jouw hoge scores en uiteindelijk je persoonlijke vooruitgang. Echter is dit niet het geval bij de spelmodus Time-trail. Als speler kies je de te behalen doelen, dit allemaal binnen een bepaalde tijd. Door middel van een score bord worden de punten bijgehouden. Dit is een leuk als je samen onderling een competitie houd met vrienden, collega’s of familie. De fantatieke game, holopoint ziet er op het eerste oog eenvouwdig uit. Maar dit spel laat je bukken, bewegen, schieten en draaien, het lijkt net of je in een Robin Hood film zit. Het is daarom echter wel van belang dat je genoeg speelruimte om je heen ter beschikking hebt.

VR Holopoint huren

Huur een compleet verzorgde VR opstelling bij Urban Events. De VR Holopoint opstelling bestaat uit een High-end game pc, controllers en de VR-bril. Daarnaast plaatsen we ook een TV op statief zodat voorbijgangers kunnen meekijken. Optioneel kunnen we ook de begeleiding verzorgen op jouw evenement. Onze spelbegeleider spreekt mensen aan en helpt bij het op- en afzetten van de VR-bril. Wil je liever zelf de begeleiding doen dan kan dit ook. Wij zorgen dat het opgebouwd en geïnstalleerd is en komen het na het evenement weer afbouwen en ophalen. Ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden rondom VR, race simulatoren of games? Neem dan gerust contact met ons op.