• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Headmaster

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

Headmaster

Een Virtual Reality game waarmee je punten scoort door te koppen, het moet niet gekker worden. Deze gave VR game, Headmaster, is een aanrader voor alle voetbalfans onder ons. Helaas heeft jou carrière minder geluk, hij begint dramatisch.

Je probeert de ballen uit de goal te houden doormiddel van je hoofd te gebruiken. De ballen vliegen in een razend tempo om je heen. Hou jij je rustig als de druk word opgevoerd of raak je in paniek?  Steeds word het niveau moeilijker, de coach schreeuwt van allerlei dingen in je oor om druk uit te oefenen. Maar onder deze druk kan je niet presteren zoals je graag zou willen. Er is maar een oplossing, je aanmelden bij Headmaster Football Improvement Centre voor trainingen.

Ga de uitdaging aan

Tijdens de trainingen word je op de proef gesteld, de bedoeling is om zoveel mogelijk sterren te behalen. Het niveau wordt hoger nadat je een training hebt afgerond. De goal wordt vervangen door een bord, deze beweegt en het word je steeds moeilijker gemaakt. Het maakt je bloedfanatiek omdat je elke keer zoveel mogelijk punten wilt behalen. Na een aantal trainen is het dan echt tijd voor een examen. Headmaster zit vol met flauwe humor, dit tovert een lach op je gezicht als je bezig bent. Door middel van het scorebord kan je onderling een competitie houden. Dit maakt het ontzettend leuk om samen met je collega’s, vrienden of familie te doen. Heb jij nog training nodig of ga je liever gelijk voor je carrière in de voetbalwereld? Daar kom je achter tijdens het spelen van Headmaster.

Verschillende Voetbal opstellingen huren

Naast de voetbal game, Headmaster, zijn er nog genoeg andere leuke voetbal games om samen te spelen. Urban Events heeft een breed assortiment met verschillende voetbal opstellingen te huur. Aangezien Virtual Reality niet voor alle leeftijdscategorieën geschikt is bieden we diverse voetbal games aan. Deze kunnen zowel op de XBOX Kinect als Playstation worden gespeeld. Het is mogelijk om onderling een toernooi te organiseren met meerdere opstellingen. Daarnaast is een onderlinge petitie iets wat gasten vaak fanatiek maakt. Weet jij zoveel mogelijk goals te maken bij de penalty game simulator? Kom op het high score bord en word de beste gamer, misschien zit er wel een leuk prijsje aantast. Kortom Urban Events heeft voor elk evenement, beurs of feest een geschikte voetbal game.