• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Guns’n’Stories: Bulletproof VR

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

Guns’n’Stories: Bulletproof VR

Tijdens deze VR-shooter word je ondergedompeld in het Wilde Westen. Vecht tegen de Big Bosses en de andere vijanden in de VR-western game, Guns’n’Stories: Bulletproof.

Met in beide hand een wapen, verschillende covers beweeg je actief heen en weer. Verder ontwijk je de kogels van je vijand, en dit terwijl je de verschillende wapens uit probeert. Je staat in de schoenen van een ietwat dronken cowboy die zijn avonturen verteld aan zijn kleinzoon over het Wilde Westen.

Reis af naar het Wilde Westen

De oude cowboy is van plan om zijn geliefde Charlotte te redde en de ontvoerders een lesje te leren. Hierdoor staat niets of niemand hem in de weg om zijn geliefde te bevrijden. Elk hoofdstuk van Guns’n’Stories: Bulletproof VR bevat drie niveaus met daarin een schurk die je moet uitschakelen. Maar hoe hij het Oude Westen heeft beleefd ondervind je zelf door de game te spelen. De oude cowboy houd van opscheppen en maakt zijn heldhaftige verhalen groter dan dat ze zijn. Maar als de kleinzoon vragen stelt veranderen ineens het hele verhaal. Terwijl je net nog een revolver in de hand had ben je plotseling gewapend met een elektrisch pistool. De schietpartijen worden onderdeel van het verhaal net als de gesprekken tussen de broers Kasper en Jasper. Deze twee broers zijn beroemd in alle wijken van het Wilde Westen en zijn elkaars vijand geworden. Niet alleen de twee broers zal je tegen het lijf lopen maar ook de intelligente Harry, je herkent hem aan zijn stok en is de rijkste man van de stad. Vervolgens heb je nog de Grote Joe, deze altijd boze en stinkende dikzak zal alles van je afpakken en later verkopen.

Zes verschillende minigames

Guns’n’Stories: Bulletproof VR is gebaseerd op het verhaal van de oude Cowboy. Net zoals de meeste VR-shooters heeft deze VR-game een arcade-modus, zodat je het verhaal achterwegen kan laten. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk punten te verzamelen in verschillende minigames. Je kan uit verschillende wapens kiezen en alle fases opnieuw spelen. Aan het einde van het level krijg je een score te zien, dit is altijd leuk als je samen onderling een competitie doet.

Guns’n’Stories: Bulletproof VR huren

Ben je op zoek naar VR-Shooter games dan ben je bij Urban Events aan het goede adres. Wij verzorgen VR opstellingen voor op evenementen, feesten of tussen de plenaire vergaderingen door. Een VR-Shooter game opstelling bestaat uit een Virtual reality bril, High-end game pc, grote LED TV. Optioneel kunnen we de spelbegeleiding verzorgen. Ook als het gaat om thema aankleding zijn wij van de partij, neem contact met ons op en informeer over de mogelijkheden rondom thema op maat.