• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Gun Club VR

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

Gun Club VR

Heb jij ooit gedroomd over een echte schiet simulator? Kortom de game, Gun Club VR is echt iets voor jou. Stap in de Virtuele wereld van de stoere militaire, kies een wapen na keuze en voltooi de schietwedstrijden.

Na het kiezen van jou perfecte wapen in de wapenwinkel is het tijd om te beginnen. Met als doel om een missie te voltooien, is het belangrijk dat je het wapen goed kent. Bovendien heb je maar liefs 24 verschillende wapens, van een M1 Garand tot G36. Van het wapen herladen tot het gooien van granaten. Je staat in een omgeving waarbij je op kartonnen poppen kan schieten, deze stellen de criminelen voor.

Ga op verschillende missies

Reis tijdens een missie terug naar de tweede wereldoorlog, in deze missie vecht je met de wapens uit die tijd. In elke missie verdien je geld waardoor je meer wapens kan kopen. Daarnaast kan je het verdiende geld ook gebruiken om  dingen toe te voegen aan je wapen, zoals een rails, telescoop of andere dingen. Laat je fantasie op de vrije loop een ontwikkel een wapen die helemaal bij jou past. Op basis van jou prestaties kom je steeds hoger op de ranglijst te staan, dit verdien je door gijzelaars en sluipschutters te redden voor de zombie’s. Teleporteer jezelf naar verschillende delen op de kaart, kortom Gun Club VR houd je wel een tijdje bezig. Hoe verder je in de game, Gun Club VR, komt hoe meer toegang je krijgt tot een deel van de kaart. Vervolgens kan je de kaart gebruiken om naar verschillende evenementen te gaan.

VR bril huren voor thuis

Gun Club VR kan je op verschillende headseats spelen, bijvoorbeeld de Playstation VR, Oculus Quest, HTC Vive, Oculus Rift S en Oculus Go. Soms is het heerlijk om even weg te zijn van de realiteit en te kruipen in de wereld van Virtual Reality. Bij Urban Events kan je verschillende VR-brillen huren voor thuis. Als je interesse hebt in de Oculus Go huren voor thuis, beleef je uren lang game plezier. Er staan maar liefs 25 verschillende games op bijvoorbeeld, Gun Club 3 VR, ElectroBeats, Land’s End en nog veel meer. Lijkt het je leuk om een VR bril te huren voor thuis? Vraag dan een vrijblijvende offerte op of informeer naar de mogelijkheden.

Huur meerdere opstellingen

Lijkt het je leuk om verschillende soorten opstellingen te huren? Dan ben je bij Urban Events aan het goede adres. Wij hebben een erg breed assortiment.  Je kunt bij ons Race Simulators huren, maar ook Virtual Reality en allerlei soorten Games. Ben je op zoek naar maat werk of loop je met een bepaald idee rond? Neem contact met ons op want samen kom je verder dan alleen. Als je kiest voor meerdere opstellingen heb je de mogelijkheid om onderling een competitie te starten zoals een Fifa toernooi, Formule 1 competitie of een penalty shootout. Ben je op zoek naar maatwerk? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.