• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Google Blocks

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

Google Blocks is een applicatie waarmee in Virtual Reality eenvoudig 3D-objecten gemaakt kunnen worden. Met zes hulpmiddelen breng je applicaties tot leven en creëer je een eigen meesterwerk. Laat de fantasie van uw gasten de vrije loop gaan! Laat u inspireren door creaties van anderen of begin zelf vanaf scratch.

Met Google Blocks is het maken van 3D-modellen eenvoudig en leuk. Ongeacht uw ervaring met VR en het creëren van 3D objecten, u zult zelf snel prachtige 3D-objecten kunnen creëren en delen. Loop om creaties heen en bekijk het model vanuit verschillende perspectieven.

Meer informatie

Huur een Oculus Rift VR opstelling met Touch controllers en Google Blocks VR game bij u op locatie. Naast de huur van de VR opstelling(en) is het transport, op/afbouw en installatie inbegrepen. Optioneel kunnen we voor u de spelbegeleiding verzorgen. Wellicht is het leuk om Google Blocks te combineren met de VR game Google Tilt Brush, waarbij je in Virtual Reality in 3D kunt tekenen.

Een VR opstelling van Urban Events bestaat uit een High-end game pc, VR-bril en een grote LED TV scherm op statief. Inclusief demo of game. Omstanders kijken met de speler op dit TV scherm mee. Optioneel kunnen aansluitend bij het thema van het event of de VR game de VR opstellingen voorzien van bijpassende thema aankleding. Vragen of vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op!

Huur een Oculus Rift game opstelling met Google Blocks game voor op uw feest, event of beursstand!

Onze Oculus Rift opstellingen zijn zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand en als entertainment voor op uw feest of event. Naast de huur van de VR opstellingen is het transport, op-en afbouw en installatie inbegrepen. Optioneel kunnen we de spelbegeleiding voor u verzorgen. Urban Events verzorgt Virtual Reality op locatie voor bedrijven die deelnemen aan uiteenlopende op beurzen. Maar wij verzorgen uiteraard ook één of meerdere VR opstellingen voor op bedrijfsfeesten & evenementen. Laat als bedrijf zien dat u denkt in mogelijkheden, in nieuwe technologie en de kansen die dit eventueel kan bieden op zakelijk gebied. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.