0318 - 842 466
 

Golf Simulator Actiepakket

665,00 495,00

Wie doorloopt een baan met de minste slagen en mag zich de Joost Luiten van uw bedrijf noemen? Met onze golf simulator neemt u het op tegen uw collega's of andere gasten van een beurs of evenement. Deze simulator wordt aangekleed met golf thema aankleding zodat het meteen duidelijk is wat de bedoeling is. Een echte eye-catcher op een beursstand en fun voor jong en oud op evenement of feest.

In de prijs van dit actiepakket is naast de huur van de golf simulator ook het transport en de installatie inbegrepen. Voor slechts €100,- extra brengen we een tweede golf Simulator mee! *alle prijzen zijn excl. btw.

Dit actiepakket is inclusief:

  • Transport en installatie
  • Thema-aankleding golf
  • Vier uur spelbegeleiding

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Categorie: Tag:

Onze Golf Simulator doet het zeer goed als eye-catcher op een beursstand en als entertainment op feest of event. Golfen doe je door voor het scherm te gaan staan, de bal de correcte richting & snelheid te geven, de camera ziet de beweging en brengt deze over op het spel. Zo plaatst je de bal met precisie op de green. Weet jij de meeste slagen onder PAR te halen? Ga de strijd aan met collega’s en ze een high score neer! Het actiepakket is te huur met 1 of 2 opstellingen. De meerprijs voor de tweede opstelling is slechts €100,- excl btw.