0318 - 842 466
 

Fruit Ninja VR

Hak diverse soorten fruit, die op je afgevuurd worden, doormidden. Beweeg de zwaarden met behulp van de controllers, precies zoals jij het wilt en scoor zoveel mogelijk punten. Raak geen bommen, want dan duurt het spel korter. Scoor zo veel mogelijk punten door zoveel mogelijk fruit in mootjes te hakken. Gebruik één zwaard als prikker en de ander om in 1 keer meerdere stukken fruit te tjoppen.

Lijkt je het leuk om op jouw feest, beursstand of event Fruit Ninja VR in de vorm van een competitie te spelen of gewoon voor de fun? Huur dan één of meerdere complete Oculus Touch, HTC Vive of Playstation VR opstelling(en) inclusief: transport, op- en afbouw, begeleiding, Highscore Leaderboard en thema aankleding.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.

Andere suggesties…