• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Fruit Ninja VR

Bekijk de video

Met Fruit Ninja VR hak je met zwaarden in je hand diverse soorten fruit, die op je afgevuurd worden, doormidden. Beweeg de zwaarden met behulp van de controllers, precies zoals jij het wilt en scoor zoveel mogelijk punten. Raak geen bommen, want dan duurt het spel korter. Scoor zo veel mogelijk punten door zoveel mogelijk fruit in mootjes te hakken. Gebruik één zwaard als prikker en de ander om in 1 keer meerdere stukken fruit te tjoppen.

Lijkt je het leuk om op jouw feest, beursstand of event Fruit Ninja VR in de vorm van een competitie te spelen of gewoon voor de fun? Huur dan een complete Oculus Touch VR opstelling inclusief: transport, op- en afbouw, begeleiding, High Score Leaderboard en optioneel bijpassende thema aankleding.

Oculus Touch

Fruit Ninja in Virtual Reality

De game fruit ninja is inmiddels een golden oldie te noemen, maar de VR versie van dit spel is nog niet zo lang beschikbaar. In plaats van met toetsenbord en muis of met de game controller kun je de game nu eindelijk echt met zwaarden spelen. Althans, virtuele zwaarden, want je hoeft niet bang te zijn dat je per ongeluk omstanders onthoofd tijdens het spelen. Bij fruit ninja is het de bedoeling dat je diverse soorten fruit dat toegeworpen wordt in tweeën hakt met de zwaarden die je in de hand hebt. Maar pas op voor de bommen die er zo nu en dan tussendoor komen, want die moet je niet raken!

Game modes

Fruit Ninja is een super leuk spelconcept en het is niet gek dat deze game naar VR is gekomen. Je krijgt in elke hand een zwaard om je agressie tegen de diverse fruit soorten te botvieren. De game kent verschillende game modussen die ook in het origineel al zaten. Het leukst om te spelen op een evenement of feest zijn de Classic Mode en de Arcade Mode. In de Classic Mode moet je zoveel mogelijk fruit zien te slicen zonder iets te laten vallen maar ook zonder per ongeluk een bom te raken. In de Arcade-mode, die een stukje intenser is, moet je proberen om zoveel mogelijk punten te halen binnen 1 minuut. Voor de minder stress bestendige mensen die gewoon voor de lol een smoothie hakken is er nog de Zen Mode waarin je op je dooie gemak kunt hakken. Wat ons betreft een beetje suf.