• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Actiepakket
Formule 1 Actiepakket

Aanbieding! €595 €745

Bekijk de video

Aanbieding! €595 €745

Wilt een Formule 1 Race Simulator huren voor uw op feest, evenement of als pubiekstrekker voor op uw beursstand? Huur dezelfde Race Simulator waarmee Max thuis als SIM racer zijn rondjes mee rijdt. Bent u geen fan van Max of van Red Bull? Geen probleem! Wij hebben ook zwarte- en rode F1 race seats in ons assortiment.

Naast de huur van de Formule1 Race Simulator is ook de transport, op/afbouw en installatie bij het actiepakket inbegrepen. Daarbij krijgt u korting op de spelbegeleiding. We leveren tevens gratis een zwart/wit geblokte race mat ter decoratie en een Top Gear leaderboard om de snelste rondetijden op bij te houden. Laat uw gasten in een competitie tegen elkaar strijden en huur voor een kleine meerprijs een tweede Formule1 Race Simulator.

Dit actiepakket is inclusief

  • Transport en installatie
  • Topgear Leaderboard
  • Korting op spelbegeleiding

Trek meer publiek naar uw beursstand!

De F1 race seat staat op een goede instaphoogte en is eenvoudig verstelbaar. Huur de Formule1 Race Simulator als aandachtstrekker op uw stand of als entertainment tijdens uw feest of evenement. Start na een korte instructie met racen en haal snelheden tot wel 340km per uur! Neem contact met ons op voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte op.

Zoekt u F1 vermaak voor op uw beursstand, feest of evenement?

Geef uw gasten, prospects, vrienden, klanten of suspects de race beleving van hun leven met deze state of the art Playseat F1 race seat. Deze nieuwste Formule1 race seat van Playseat is één van de meest ultieme publiekstrekkers voor op uw stand. Spiegel uw bedrijf aan de topsport mentaliteit van Max Verstappen en laat zien dat u ook voor innovatie en het beste gaat!

Met Max Verstappen in de Formule 1 beleven we als Nederlandse autosport fanaten weer gouden tijden. Het is mooi om op TV te zien hoe Max zich in de punten rijdt. Kijken is mooi, maar beleven wat een Max beleeft is nog mooier. Het Formule 1 actiepakket is een perfecte aanvulling als entertainment op uw feest, beurs of evenement. Competitief, een mooi design en te spelen door jong- en oud!

Formule 1 racen compleet verzorgd op uw feest, evenement of op uw beursstand

Zoals eerder op deze pagina beschreven is het transport, op/afbouw en de installatie bij het Formule 1 actiepakket inbegrepen. Plus u krijgt korting op de spelbegeleiding. Wilt u langer doorgaan? Dat is geen probleem. U betaalt enkel voor de extra uren. Duurt uw evenement, feest of beurs langer dan één dag? Vraag dan een meerdaagse offerte bij ons aan.

Optioneel kunnen we: tegen een scherpe meerprijs een extra Formule1 race simulator plaatsen of een achterwand met race visual verzorgen. Daarnaast kunt u tegen een kleine meerprijs de Formule 1 race simulator met Virtual reality of een Triple Screen set up (racen op drie schermen) uitbreiden. Neem contact met ons op indien u een specifieke vraag heeft. Maatwerk behoort namelijk ook tot de mogelijkheden bij Urban Events.