0318 - 842 466
 

Everest VR

Ervaar hoe het voelt om de Mount Everest te beklimmen. Ga in first person VR naar verschillende Everest locaties en beleef hoe het is om de top van de wereld te staan. Ervaar de Mount Everest in 5 iconische scènes. Bereid je voor op uw expeditie in Basecamp, dwars door de angstaanjagende Khumbu icefalls, en ga van de duizelingwekkende Lhotse Face naar Camp 4. Beklim de gevaarlijke Hillary Step en verover uiteindelijk de top van de Everest.

Bekijk vanuit ‘The God mode’ torenhoog de bergketen. Dit is een prachtig VR diorama waar u de berg op menselijke maat op schaal kan overzien. Volg het pad van 18 historische expedities. Everest VR is een zeer mooie eerste kennismaking met VR. De beleving is ontworpen als een toegankelijke ervaring die zich richt op de sterke punten van VR en brengt u naar onmogelijke locaties.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.