• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Everest VR

Bekijk de video

Ervaar hoe het voelt om de Mount Everest te beklimmen. Ga in first person VR naar verschillende Everest locaties en beleef hoe het is om de top van de wereld te staan. Met deze VR game ervaar je de Mount Everest in 5 iconische scènes. Bereid je voor op uw expeditie in Basecamp, dwars door de angstaanjagende Khumbu icefalls, en ga van de duizelingwekkende Lhotse Face naar Camp 4. Beklim de gevaarlijke Hillary Step en verover uiteindelijk de top van de Everest.

Bekijk vanuit ‘The God mode’ torenhoog de bergketen. Dit is een prachtig VR diorama waar u de berg op menselijke maat op schaal kan overzien. Volg het pad van 18 historische expedities. Everest VR is een zeer mooie eerste kennismaking met VR. De beleving is ontworpen als een toegankelijke ervaring die zich richt op de sterke punten van VR en brengt u naar onmogelijke locaties. Op zoek naar een alternatief? Bekijk eens de VR game The Climb.

Oculus Touch

Everest VR Game

In de VR game Everest VR kun je ervaren hoe het is om de Mount Everest te beklimmen vanuit een first person oogpunt. Het doel van het spel zal duidelijk zijn, de top bereiken. In deze virtual reality game kom je in verschillende scenario’s terecht. Je start de game vanuit het basecamp en komt langs bekende plekken zoals de Khumbu Icefall en de Hillary Step. De laatste loodjes wegen het zwaarst. Haal jij het naar de top?
Deze VR excperience wordt sinds de lancering nog altijd ge-update. De game is onder andere uitgebreid met extra routes en een GOD modus. In de GOD modus kun je als speler de Mount Everest vanuit meerdere kanten en in extra hoge resolutie ervaren. Wat ons betreft is dit een toffe game voor de echte bergbeklim liefhebber die geen knikkende knieën heeft op grote hoogtes.