• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Actiepakket
Een week Thuis F1 Racen Actiepakket

Aanbieding! €490 €1590

Bekijk de video

Aanbieding! €490 €1590

Een week thuis Formule1 racen!

Altijd al thuis willen racen met vrienden of familie? Grijp nu je kans! Huur een week lang een compleet verzorgde F1 Race Simulator voor bij jou thuis. Tegen een zeer gunstige prijs! Race thuis zoals je favoriete Formule1 coureur op één van de officiële F1 circuits. Bij het ‘Een week Thuis F1 Racen Actiepakket’ is naast de huur van de F1 Race Simulator het transport, de op/afbouw en installatie bij de prijs inbegrepen.

Een week thuis F1 racen racen wordt nog leuker als er een competitie element wordt toegevoegd. Hiervoor nemen we Lap times leaderboard voor je mee om de snelste rondetijden op bij te houden. Tevens nemen we gratis een zwart/wit geblokte race mat ter decoratie van de F1 race simulator mee. Kies uit diverse F1 seats; rode, witte, zwarte en seats met Red Bull of MercedesAMG branding. Daarnaast nemen we een praktische handleiding voor thuis gebruik voor je mee, waarin alles nagelezen kan worden.

Het actiepakket is inclusief

 • Huur F1 Race Simulator.
 • Inclusief transport & plaatsing.
 • Nieuwste Formule1 race game.
 • Keuze uit maar liefst vier type Formule1 seats.
 • Gratis ‘Lap Times’ leaderboard.
 • Gratis zwart wit geblokte race mat.
 • Handleiding voor thuis gebruik.

Een week thuis F1 racen? Wie wil dat nou niet!

Door de Corona maatregelen werken heel veel Nederlanders thuis. Uitgaansgelegenheden zijn gesloten en er is vanwege alle maatregelen vrij weinig te doen. Voel je voor even thuis al Max Verstappen of Lewis Hamilton en ace op één van de officiële F1 circuits in jouw favoriete Formule1 bolide. Vooral nu het Formule1 seizoen voorlopig is uitgesteld, zelfs het doorgaan van de race in Zandvoort wordt bedreigd en er gewerkt wordt aan een aangepaste F1 kalender.  Dus lijkt het je leuk om een week of een weekend in jouw eigen omgeving te racen? Nu kan het tegen een extra scherp tarief! Race tegen je vrienden en noteer de snelste rondetijden op het Lap Times bord.

Maak van de nood een deugd

Onze F1 Race Simulators worden veel ingezet op feesten, beurzen en diverse evenement, maar in verband met de Corona-crisis zijn vrijwel alle evenementen door onze klanten tot en met eind april geannuleerd. Omdat we ‘de banden graag warm houden’ zijn onze Formule1 Race Simulators nu met een extra hoge korting (van maar liefst 67%!) te boeken voor particulieren. Dus wil je een week thuis f1 racen? Grijp nu je kans! Maak van de nood een deugd en vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij Urban Events!

Actievoorwaarden

1. Deze actie is geldig t/m 26 april 2020 en geldt alleen voor particulieren.
2. Alle op deze website genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.
3. Bij het weekend tarief is plaatsing inbegrepen inclusief transport tot 50km vanaf Ede. Voor elke extra te rijden kilometer rekenen wij €0,50.
4. Plaatsing en afhalen in overleg.
5. Er is een gratis Top Gear / Lap Times leaderboard inbegrepen zolang de voorraad strekt.
6. Keuze voor type race seat is zo lang de voorraad strekt.
7. Bij het annuleren van een reservering wordt 40% van de kosten in rekening gebracht.
8. Betaling geschiedt vooraf per bank, middels credit card (of Paypal) of contant bij levering.
9. Op elke boeking zijn de algemene voorwaarden van toepassing tenzij deze actievoorwaarden daar van af wijken. Bekijk de Algemene voorwaarden hier.

*type en zetfouten voorbehouden.