• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Eagle Flight

Bekijk de video

De mensheid is van de aarde verdwenen in de VR game Eagle Flight. Vijftig jaar later heeft de natuur de wereld weer veroverd. Parijs is veranderd in een groene oase, vol diersoorten. Zweef als een arend boven de wereldberoemde gebouwen en locaties van de stad, zoals de Eiffeltoren en de Notre Dame. Duik door steegjes, vecht met tegenstanders en verdedig je virtuele territorium.

Ervaar intense multiplayer-actie in Virtual Reality voor maximaal 6 spelers. Gebruik al je vaardigheden in de lucht om je team naar de overwinning te leiden. Stort je in adembenemende luchtgevechten met andere spelers. Ervaar de vrijheid van het vliegen als nooit tevoren en boek een Eagle Flight VR opstelling. Let op: voor deze game is een stabiele internetverbinding op locatie een vereiste!

Meer informatie

Huur een compleet verzorgde Oculus Rift VR opstelling met Eagle Flight VR game voor op uw event, feest of voor op uw beursstand! U huurt een VR opstelling bij Urban Events inclusief transport, op/afbouw en installatie. Wij plaatsen onze VR opstellingen door heel Nederland & België. Optioneel kunnen wij de spelbegeleiding bij de VR opsteling(en) voor u verzorgen. Onze spelbegeleider helpt met het op/afzetten van de VR bil, legt de VR game uit en enthousiasmeert omstanders om Eagle Flight ook eens te spelen.

Is het thema van uw event Vliegen? Wij hebben nog veel meer leuke Flight games, waarmee we uw thema kunnen versterken. Huur een VR Flight Simulator en waan u in de rol van een piloot van een gevechtsvliegtuig of als gezagvoerder van een Boeing 747. Wilt u vliegen, bewegen en virtual reality combineren? Huur dan een Motion VR Flight Simulator met diverse leuke motion vr games. U stuurt in de game door uw lichaangewicht op de motion simulator te verplaatsen.

Een Flight simulator huren voor op uw feest of evenement

Urban events verhuurt diverse Flight simulators als extra entertainment voor op uw event. Huur een Oculus Rift VR opstelling met Eagle Flight VR game, een VR Flight Simulator met Aerofly FS2 VR game en een Motion VR Flight Simulators met diverse leuke motion games. Til uw event met deze drie simulators naar grote hoogte! Uiteraard kunnen we ook nog andere leuke Game opstellingen en Race Simulators verzorgen. Laat Urban Events bijvoorbeeld uw gamecorner inrichten. Uiteraard, compleet verzorgd!