0318 - 842 466
 

Drunkn Bar Fight

Drunkn Bar Fight is gemakkelijk te leren VR game ;-). Het spel sleept je als het goed is letterlijk mee en is ontwikkeld om met een groep vrienden te spelen. Huur een complete Virtual Reality opstelling voor in uw kroeg, voor op uw feest of evenement. Omstanders zullen raar staan te kijken, wanneer men uw gasten deze VR game zien spelen.

De kroeg was leuk in het begin, maar nu lijkt het alleen maar conflicten te veroorzaken. Versla je vrienden en bescherm jezelf goed in de Virtual Reality kroeg. Ontwijk de bierflessen of gooi er een paar naar je tegenstanders. Elk gevecht levert punten op en zelfs de gevechtsstijl levert wellicht nog een bonus op. Wilt u echt iets ludieks op uw feest of evenement? Boek dan deze VR Game!

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.