• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Drunkn Bar Fight

Bekijk de video

Drunkn Bar Fight is gemakkelijk te leren VR game ;-). Het spel sleept je als het goed is letterlijk mee en is ontwikkeld om met een groep vrienden te spelen. Huur een complete Virtual Reality opstelling voor in uw kroeg, voor op uw feest of evenement. Omstanders zullen raar staan te kijken, wanneer men uw gasten deze VR game zien spelen.

De kroeg was leuk in het begin, maar nu lijkt het alleen maar conflicten te veroorzaken. Versla je vrienden en bescherm jezelf goed in de Virtual Reality kroeg. Ontwijk de bierflessen of gooi er een paar naar je tegenstanders. Elk gevecht levert punten op en zelfs de gevechtsstijl levert wellicht nog een bonus op. Wilt u echt iets ludieks op uw feest of evenement? Boek dan deze VR Game!

Huur een compleet verzorgde Drunkn Bar Fight VR opstelling!

Huur een compleet verzorgde VR opstelling bij u op locatie met de Drunkn Bar Fight VR game. Deze game is een fun VR vechtgame. Uiteraard is het mogelijk om ook nog meer leuke VR BAR games te spelen. Denk hierbij aan: Flipperen, Poolbiljart, Darts of Bartender VR. Deze extra games kunnen we voorafgaand aan het event op de High-end VR PC voor u installeren. Hierdoor is het mogelijk om a la carte een VR fun game te spelen.

Is de doorloop op het event hoog? Dan is ons voorstel om bijvoorbeeld elk uur van game te wisselen. U huurt een Oculus Rift VR opstelling inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Het is mogelijk dat u zelf de spelbegeleiding verzorgt. Na de opbouw van de VR opstelling verzorgen we dan een uitgebreide instructie. Heeft u later of tijdens het event nog vragen? Dan kunt u met onze helpdesk bellen.

Huur een compleet verzorgde Oculus Rift VR opstelling met diverse games!

We hebben een actiepakket met een Oculus Rift VR opstelling. Naast de huur is ook transport tot 100km van Ede, op/afbouw, installatie en tot maximaal 3 uur begeleiding bij het actiepakket inbegrepen. Optioneel kunnen we de Oculus Rift VR opstelling van leuke bijpassend thema aankleding voorzien. Extra uren spelbegeleiding kosten €35,- per uur en één begeleider kan twee VR opstellingen begeleiden, wanneer deze naast elkaar komen te staan. Optioneel is een achterwand met bijpassende visual of een TV lijst met branding voor wat extra aankleding. U kunt een VR opstelling voor één dag maar ook voor meerdere dagen huren. Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met Urban Events!