• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Don’t Touch Anything

Categorieën: Tags: , , ,

Bekijk de video

Please, Don’t Touch Anything is een super leuke hersenkraker voor op een evenement, feest of beursstand. Zet de Oculus Rift VR-bril op en u staat in plaats van uw collega in een ruimte. Uw collega is even weg voor een toiletpauze. Voor u ziet u een mysterieus paneel met enkel een rode knop erop. Aangezien u duidelijk is verteld dat u er niet op mag drukken, is dat het enige wat u nu wilt doen.

Druk op de rode knop en verwacht dat u aansprakelijk wordt gesteld voor onbedoelde nasleep. Ga op zoek in de ruimte voor aanwijzingen om de raadsels op te lossen en zoek een weg uit het spel. De Oculus Touch controllers zijn uw handen in de VR escape room. Pak met de Touch controllers dingen op, maak aantekeningen op het whiteboard of gooi dingen weg. Offerte of advies? Neem contact met ons op!

VR Escape room

Een VR Escape Room of een VR Puzzel game is een unieke Virtual Reality experience voor op uw feest of evenement! U heeft enkele minuten de tijd om uit de Escape room te ontsnappen of om de puzzel op te lossen. Test het doorzettingsvermogen van uw gasten en hun vermogen om raadsels op te lossen.

Beleef een onvergetelijk avontuur in Virtual Reality en ga de uitdaging aan! Huur één of meerdere compleet verzorgde VR opstellingen, inclusief: transport (door heel Nederland en België), op- en afbouw en spelbegeleiding. Vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

Please, Don’t Touch Anything gameplay

Er is niets aanlokelijker voor een kind dan wanneer een volwassene hen vertelt dat ze iets niet moeten doen. Zo werkt het ook met VR game: Please, Don’t Touch Anything. Het kind in u komt weer tot leven. Het hele avontuur vindt plaats in een kleine kamer. Het enige contact wat u met de buitenwereld heeft is met je collega die even de kamer verlaat. Het meest wat u van deze man ziet, is zijn arm terwijl hij de kamer verlaat. U neemt in deze game zijn plek in bij het werkstation. Maar het werkstation heeft de macht om de mensheid te vernietigen. Tja, en daar staat u dan. Drukt u op de knop?