0318 842466
 
Dirt Rally
Dirt Rally
Dirt Rally
Dirt Rally
Dirt Rally
Dirt Rally
Dirt Rally

Dirt Rally


Dirt Rally is de meest authentieke rally race game ooit en heeft samen met de DiRT-community al meer dan 80 miljoen kilometer afgelegd. Race op het randje van je kunnen als je op halsbrekende snelheden over gevaarlijke wegen rijdt in de wetenschap dat een crash je tijd onherstelbaar kan beschadigen.

DiRT Rally kan single- en in multiplayer gespeeld worden in VR met Oculus Rift en biedt u de ultieme rally race ervaring. De VR Rally Race Simulator bestaat uit een VR-bril en ondersteunende hardware, zoals de: high-end PC, game: Dirt Rally en een grote LED TV op gemonteerd op de Sensation Pro seat; waarop de toeschouwers mee kunnen kijken + stuur & pedalen.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Categorieën: , . Tag: .

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.