• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Dirt Rally

Bekijk de video

Dirt Rally is de meest authentieke rally race game ooit en heeft samen met de DiRT-community al meer dan 80 miljoen kilometer afgelegd. Race op het randje van je kunnen als je op halsbrekende snelheden over gevaarlijke wegen rijdt in de wetenschap dat een crash je tijd onherstelbaar kan beschadigen.

Deze game biedt u de ultieme rally race ervaring en kan single- en in multiplayer op een grote LED TV op statief gespeeld worden. Maar ook in VR; met Oculus Rift VR bril of race op drie schermen. De Rally Race Simulator bestaat uit een: high-end PC, game: Dirt Rally en een grote LED TV op gemonteerd op de Sensation Pro seat; waarop de toeschouwers mee kunnen kijken + stuur & pedalen.

Een Rally race simulator huren?

In de Rally Race Simulator van Urban Events zit u in dezelfde positie als een Rally coureur. De Force feedback op het stuur geeft uw gasten het echte rally race gevoel. Race op één of drie schermen, met VR bril of in 6Dof motion race simulator. De Rally Race Simulator van Urban Events is geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden.

Laat uw gasten in DIRT over de besneeuwde wegen en rotsachtige straten racen en neem het op tegen rally legendes in meer dan 50 speciale etappes. Wilt u een competitie starten? Dat kan! Hiervoor kunnen we een Top Gear Leaderboard voor u meenemen, waarop we de snelste tijden voor u bijhouden. Tegen elkaar racen behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor leggen we dan bij u op locatie een lokaal netwerk aan. Een stabiele bekabelde internet verbinding is voor online multiplayer wel een vereiste.

Een DIRT Rally Race simulator huren?

Racen over verharde- en onverharde wegen? Huur dan de Rally race simulator van Urban Events! Neem plaats in de eenvoudig verstelbare Rally race stoel en ontketen de Rally coureur in u! Stap makkelijk in- en uit, regel de afstand van de stoel naar het stuur en race in een rally zitpositie. Laat uw gasten in een speciale Rally race seat racen op zonnige, winterse en regenachtige dagen. Optioneel met VR bril! Uiteraard met de snelste wagens uit de FIA World Rally Championship. Zelfs ’s nachts! De Rally Race Simulator is een compacte en zeer betrouwbare simulator welke breed inzetbaar is.