0318 - 842 466
 

De BOM!

Het idee van deze game is als volgt: één speler ziet op een VR-bril een bom voor zich. Alles zit hierop en aan. Draden, hendels, knoppen en een klok waarop de seconden langzaam wegtikken. De anderen moeten degene die de VR-bril op heeft instrueren bij het onklaar maken van de BOM. Een opzettelijk ingewikkelde handleiding is het enige wat je hebt om de bom onschadelijk te maken.

De BOM! kan op diverse VR-brillen gespeeld worden. Dit spel was er al voor op de PC, maar met een VR-bril op is de game op zijn leukst! Dit omdat de VR-bril een extra dimensie toevoegt aan de ontmanteling van de bom. Je kunt de game met meerdere mensen spelen, die of elkaar helpen of juist enorm in de weg gaan zitten. Ziet u het al voor zich? ‘Nee! Die hendel! De blauwgrijze draad! Nee, die niet, maar die …! Wie is het beste Team van uw bedrijf?

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.

Andere suggesties…