• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
De BOM!

Bekijk de video

Het idee van deze virtual reality game is als volgt: één speler ziet op een VR-bril een bom voor zich. Alles zit hierop en aan. Draden, hendels, knoppen en een klok waarop de seconden langzaam wegtikken. De anderen moeten degene die de VR-bril op heeft instrueren bij het onklaar maken van de BOM. Een opzettelijk ingewikkelde handleiding is het enige wat je hebt om de bom onschadelijk te maken.

De BOM! kan op diverse VR-brillen gespeeld worden. Dit spel was er al voor op de PC, maar met een VR-bril op is de game op zijn leukst! Dit omdat de VR-bril een extra dimensie toevoegt aan de ontmanteling van de bom. Je kunt de game met meerdere mensen spelen, die of elkaar helpen of juist enorm in de weg gaan zitten. Ziet u het al voor zich? ‘Nee! Die hendel! De blauwgrijze draad! Nee, die niet, maar die …! Wie wordt het beste Team van uw bedrijf?

Hoe maakt u de bom onklaar?

Daar heeft u medespelers voor nodig. De speler met de VR-bril op moet beschrijven hoe de bom er uitziet. Met pijltjes kan de bom worden omgedraaid en van alle kanten bekeken worden. Klikt u op een component, dan krijgt u deze van dichtbij te zien. Uw  teamgenoten gaan in de handleiding (Nederlands of Engels) op zoek naar de oplossing. Communicatie hierbij tussen de teamleden is essentieel, maar soms kan dat kan soms behoorlijk uit de hand lopen.

Heeft een team eenmaal de eerste bom ontmanteld, dan speelt u een vrije modus vrij. Hierdoor genereert VR game een enorme hoeveelheid willekeurige bommen. Genoeg om de teams een tijdje bezig te houden. Dus bent u opzoek naar een VR game welke in teamverband wordt gespeeld ? Dan is de Bom ‘Keep Talking and Nobody Explodes’ een zeer geschikte game. Blijf wel als team met elkaar praten, want anders …!

De BOM! compleet verzorgd bij u op locatie!

Naast de VR brillen verzorgen wij de handleidingen voor uw teams. Er kan uit een Nederlandse en Engelse handleiding gekozen worden. U kunt ervoor kiezen om de VR brillen bij ons af te halen en zelf de spelbegeleiding te doen, maar dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Onze spelbegeleider legt het spel aan de teams uit en zorgt dat alles in de puntjes geregeld is. Wilt u advies of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Binnen één werkdag ontvangt u van ons de offerte in uw mail.