• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Dance Central

Bekijk de video

In Dance Central beleef je de beste clubervaring in Virtual Reality! Deze nieuwe versie van Dance Central is speciaal voor VR ontworpen en bevat 32 soundtracks, vanaf de jaren’70 tot diverse recente clubhits. De VR game heeft twee moeilijkheidsgraden en kan dus door iedereen gespeeld worden. Dans bijvoorbeeld op: Pump up the jam, What is love van Haddaway, Cake By The Ocean of Temperature van Sean Paul. Yes, Dance Central is Back!

Bij Dance Central sta je in een Virtuele club. Het is de bedoeling dat je de moves van de virtuele persoon die voor je staat nadoet. Dance Central kan single- en in multiplayer gespeeld worden. Wil je dansen in VR op jouw event? Huur dan één of meerdere complete DanceCentral VR opstelling(en) inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Heb je een vraag? Neem dan contact op met ons of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Oculus Rift S

Dansen in Virtual Reality bij jou op locatie!

Dance Central VR lijkt veel op zijn XBOX voorganger. Spelers dansen met een Virtual Reality bril op op populaire dancehits. Er zijn maar liefst 32 tracks waarop in VR gedanst kan worden. Het is net alsof je in een club staat. Het VR spel volgt de bewegingen van je hoofd en handen. De eindscore wordt bepaald door hoe nauwkeurig je hebt gedanst. Hierbij wordt er op de positie van je handen, je bewegingssnelheid en de hoofdhoogte gelet. Hoe doel van het spel is dat je de tips van je danspartner spiegelt. Deze danspartners geven je ook de instructies. Naast hen bevind zich een instructiebord met daarop de aankomende danspasjes.

Huur een compleet verzorgde Muziek & Dans VR game opstelling bij Urban Events!

Huur een complete Oculus Rift VR opstelling met VR dans game, inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Optioneel kunnen we de Oculus Rift VR opstelling(en) van leuke Muziek & Dans thema aankleding voorzien. Niet is ons te gek. Het is zelfs mogelijk om onze spelbegeleider(s) in een feestelijk jasje te steken! Het is ook mogelijk om een competitie element toe te voegen. Hiervoor nemen we dan een High Scores Leaderboard met herschrijfbare magneetstrips mee waarop we de beste scores worden bijhouden. Heeft u een vraag? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.