0318 - 842 466
 

Dance Central

Binnenkort beschikbaar

In Dance Central beleef je de beste clubervaring in Virtual Reality! Deze nieuwe versie van Dance Central is speciaal voor VR ontworpen en bevat 32 soundtracks, vanaf de jaren’70 tot diverse recente clubhits. De VR game heeft twee moeilijkheidsgraden en kan dus door iedereen gespeeld worden. Dans bijvoorbeeld op: Pump up the jam, What is love van Haddaway, Cake By The Ocean of Temperature van Sean Paul. Yes, Dance Central is Back!

Bij Dance Central sta je in een Virtuele club. Het is de bedoeling dat je de moves van de virtuele persoon die voor je staat nadoet. Dance Central kan single- en in multiplayer gespeeld worden. Wil je dansen in VR op jouw event? Huur dan één of meerdere complete Dance Central VR opstelling(en) inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Heb je een vraag? Neem dan contact op met ons of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.

Andere suggesties…