• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Cooking Simulator

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

Cooking Simulator

Ben je bereid om een goede chef kok te worden? Tijdens deze VR Cooking Simulator kan je met haar liefs 140 ingrediënten, verschillende keukengerei meer dan 80 recepten bereiden. Hou je de keuken net zo glanzend als dat hij was voor het koken?

Open het kookboek om een culinaire recept te zoeken die je gaat bereiden. Een voorbeeld hiervan is een lekkere malse biefstuk, maar laat hem niet te lang op de grill liggen. Je wil natuurlijk chef kok worden en dat lukt niet als je een aangebrande biefstuk aflevert in het restaurant. Het doel is om een vijfsterrenbeoordeling te krijgen, en dit kan op van allerlei manieren.

Word een echte chef kok

In de keuken moet je van allerlei gerechten maken om chef kok te worden. Je staat onder een tijdsdruk want de hongerige gasten zitten vol smacht te wachten op hun eten. Van het hakken van groentes, tot het op smaak brengen van je gerecht. Het hoort er allemaal bij als je de VR-game Cooking Simulator speelt. Niet altijd gaat het goed en valt er iets op de grond waardoor je helemaal overnieuw kan beginnen. In het begin krijg je kleine lijstjes met ingrediënten waarmee je het gerecht kan maken. Ze worden voor je op volgorde gezet maar het tijdslimiet blijft staan, de gasten hebben namelijk erg honger. Hoe verder je in de game komt des te moeilijker de recepten worden. Vervolgens komen de klanten ook nog bij je kijken aan de andere kant van het raam. Let echter wel op dat je alles onder controle hebt en de keuken netjes achter laat voor de volgende want anders gebeuren er rare dingen.

Cooking Simulator voor jong en oud

Een vr game vinden voor alle leeftijden is niet zo gemakkelijk. De ene game is te heftig terwijl de andere game te kinderachtig is. Cooking Simulator is een vr experience voor elke leeftijd. Het slaat aan bij de kleinst omdat ze bij het koken ook alles kunnen laten verbranden met als gevolg dat de keuken in de brand wordt gestoken. Terwijl sommigen het juist leuk vinden om zich even in te leven in de wereld van de top chef’s, en de beste gerechten serveren. De Cooking Simulator bevat veel humor wat vaak bij de ouders goed aan slaat. En het mooiste van de vr game blijft dat je onderling een competitie kan starten door een gerecht te kiezen en onderling te kijken wat de score word als je het gerecht serveert.