0318 - 842 466
 

Carnival Games

Laat uw gasten kennismaken met een VR PretPark en speel maar liefst 12 verschillende mini games! Start een competitie en daag uw gasten uit om de hoogste score te behalen. Wie staat er aan het einde van de dag op de bovenste plek(ken) van de Highscore Leaderboard? Speel bijvoorbeeld: Alley Ball. Rol de bal recht in een van de gaten aan het einde van de steeg.

Ring Toss: Gooi de ringen op de pinnen. Golden Arm: Gooi met de melk flessen om. Down The Stretch: Rol de bal. Pop Darts: Raak zoveel mogelijk ballonnen. Klimwand: Klim zo snel mogelijk naar de TOP! Shark Tank: Raak de doelen zo snel als je kunt. Funnel Cake Stacker: Vang zoveel mogelijk gebak. Swish: Test je basketbal skills. Haunted House: Schieten op de doelen, terwijl het Haunted House beweegt. Fast Pitch: Vang de bal. Shooting Gallery: Raak zoveel mogelijk doelen.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.