• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Carnival Games

Bekijk de video

Laat uw gasten met een VR PretPark kennismaken en speel maar liefst 12 verschillende Virtual Reality mini games! Start een competitie en daag uw gasten uit om de hoogste score te behalen. Wie staat er aan het einde van de dag op de bovenste plek van het Highscore Leaderboard? Speel bijvoorbeeld: Alley Ball. Rol de bal recht in een van de gaten aan het einde van de steeg.

Carnival Games bestaat verder uit de volgende minigames > Ring Toss: Gooi de ringen op de pinnen. Golden Arm: Gooi met de melk flessen om. Down The Stretch: Rol de bal. Pop Darts: Raak zoveel mogelijk ballonnen. Klimwand: Klim zo snel mogelijk naar de TOP! Shark Tank: Raak de doelen zo snel als je kunt. Funnel Cake Stacker: Vang zoveel mogelijk gebak. Swish: Test je basketbal skills. Haunted House: Schieten op de doelen, terwijl het Haunted House beweegt. Fast Pitch: Vang de bal. Shooting Gallery: Raak zoveel mogelijk doelen.

Huur een compleet verzorgde Oculus Rift VR opstelling!

Urban Events verhuurt complete Virtual Reality pakketten voor beurzen, events en (bedrijfs)feesten. Koppel het thema van uw event aan een leuke VR game of speel Carnival Games gewoon voor de fun! Hiervoor hebben we momenteel een VR actiepakket bestaande: transport & installatie, op-en afbouw en spelbegeleiding.

Het is ook mogelijk dat we de VR opstelling bij u plaatsen en later weer afhalen. Na de opbouw van de VR opstelling verzorgen we dan een uitgebreide instructie over de werking van de VR opstelling. Zodoende kunt u zelf op uw event met VR aan de slag. Dus wilt u leuke VR games gaan spelen op uw event? Met of zonder spelbegeleiding? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies!

Een Carnival games VR Simulator huren

Lijkt je het leuk om Carnival games VR in de vorm van een competitie te spelen of gewoon voor de fun? Huur dan één of meerdere complete Oculus Rift VR opstelling(en). Optioneel verzorgen we voor u een Highscore Leaderboard met herschrijfbare magneetstrips, zodat u een Carnival competitie kunt beginnen. Onze spelbegeleider houdt de beste totaal scores bij. Het is dan verstandig om 2 of 3 minigames te kiezen, in plaats van alle 12 de minigames te spelen. Zo blijft de doorloop op de VR opstelling gewaarborgd. Al vanaf €595,- ex btw huurt u een complete Carnival games VR opstelling bij u op locatie. Tegen een kleine meerprijs huurt u al een tweede complete VR opstelling. Optioneel kunnen we de VR opstelling voorzien van bijpassende thema aankleding of een achterwand met leuke visual.