• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Beats Fever

Bekijk de video

Beats Fever is een Virtual Reality ritme spel, waarbij u als speler van stijlvolle muziek kunt gaan genieten en inkomende muzieknoten met de twee meegeleverde bewegingscontrollers moet vangen. Beats Fever heeft lekkere muziektracks, gemakkelijke en intuïtieve gameplay, graphics van hoge kwaliteit en meeslepende omgevingen. Deze music Virtual Reality game is voor iedereen leuk!

Huur een compleet verzorgde Virtual Reality muziek opstelling voor uw feest, evenement of bedrijfsborrel! Transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding zijn naast de huur van de VR opstelling inbegrepen. Daarnaast kunnen we de VR opstelling in een funky thema voor u aankleden! De opstelling voorzien we dan van leuke Muziek & Dans thema aankleding. Informeer naar de prijzen & mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Oculus Rift S

Thema aankleding Muziek & Dans

Laat de Oculus RIft VR opstelling opgaan in jouw event! We kunnen de Oculus Rift Virtual Reality opstelling namelijk van leuke Muziek & Dans thema aankleding voorzien. Dit verzorgen we dan door middel van een mat, opblaasbare muziek noten en eventueel aangevuld met visuals op het truss statief. Niet is ons te gek! Zelfs onze spelbegeleider kan in een ander ‘Party” jasje gestoken worden ;-). Onze spelbegeleider begeleid de Virtual Reality opstelling en spreekt zelfs omstanders aan om Beats Fever ook eens te spelen.

Huur een Beats Fever VR opstelling voor op uw event of feest!

Huur een complete Oculus Rift VR opstelling met Music Inside VR game & Oculus Touch controllers, inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Deze hype onder de VR games is zeer leuk om met vrienden of collega’s te spelen. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een soortgelijke- of een andere leuke VR game te spelen, zoals Airtone, Music Inside, Beat Saber of RockBand VR. Heeft u een vraag? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.