0318 - 842 466
 

Bartender VR

Ervaar in Virtual Reality de kunst van het Bartenden in maar liefst vier verschillende Virtual Reality Bars. Dit alles onder het toeziend oog van Pro Bartender: Tomasz Małek, een zesvoudig Bartending Wereldkampioen. Begin de VR Bartending experience in een muziekclub en leer hoe de vier basisdranken gemaakt worden.

Bewijs jezelf, train en werk je op naar de volgende locatie. Leer steeds meer over het maken van lekkere drankjes, terwijl u doorgaat naar nieuwe, unieke bars. Verdien het certificaat 'Bartender VR' voor de voltooiing van de cursus. Wilt u Bartender VR op uw evenement, beurs of feest spelen? Huur dan één of meerdere compleet verzorgde Virtual Reality opstelling(en) inclusief: transport, op/afbouw, installatie en professionele begeleiding.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.