0318 - 842 466
 

Assetto Corsa

Assetto Corsa is een veelzijdige race simulator game met legendarische racetracks, exclusieve racewagens en compatibel met Virtual Reality, Single- en Triple screen racing; drievoudige monitorweergave. Configureer uw eigen race opstelling! Race op het circuit van Zandvoort in combinatie met een Rally, Formule1 of een TopGear raceseat en selecteer daarbij het beste stuur.

Assetto Corsa is Ferrari’s game keuze voor haar race simulators in het simulatiecentrum in Milaan. Assetto Corsa gaat de strijd in VR aan met beroemde race titels als Project Cars & F1 2017. Alleen is F1 2017 niet in VR te spelen. De game Assetto Corsa biedt u als bedrijf de kans om uw personeel, gasten of uw beursbezoek tegen elkaar te laten strijden. De High scores houden we voor u bij op een TopGear Leaderboard met magneetstrips.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Bent op zoek naar een Virtual Reality race simulator voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand? Huur een VR Race Simulator met de game Assetto Corsa en laat de wereld sneller aan u voorbij schieten dan de snelheidsmeter aangeeft. Race met officieel gelicentieerde inhoud van de volgende autofabrikanten: Abarth, Audi, BMW, Classic Team Lotus, Ferrari, KTM, Lamborghini, Lotus cars, McLaren, Mercedes, Scuderia Glickenhaus, Pagani, Porsche, Tatuus en nog veel meer,

Race met Assetto Corsa in single- of multiplayer modus

Assetto Corsa bevat een carrièremodus, een lijst met speciale en unieke evenementen & uitdagingen. Daarnaast bevat de game een volledig aanpasbare single- en multiplayer modus met snelle races, aangepaste kampioenschappen, raceweekends inclusief: vrije training, kwalificatiesessie en races.Racen in VR met Assetto Corsa op het Circuit van Zandvoort!

De circuits in Assetto Corsa zijn ontwikkeld met behulp van laser-scantechnologie om het hoogst mogelijke niveau van nauwkeurigheid te garanderen bij het reproduceren van raceomgevingen in de echte wereld. Race op: Zandvoort, Monza, Silverstone, Imola, Mugello of Spa. Of kies een fantasy track. Boek nu een VR Race Simulator in combinatie met deze game voor uw evenement, feest of voor in uw showroom. Neem contact op indien u nog vragen over de maatwerk mogelijkheden heeft of wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Andere suggesties…