• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Assetto Corsa

Bekijk de video

Assetto Corsa is een veelzijdige race simulator game met legendarische racetracks! Race met uiteenlopende racewagens, in Virtual Reality bril of op drie schermen! Configureer uw eigen race opstelling! Race op het circuit van Zandvoort in combinatie met een Rally, Formule1 of een TopGear raceseat en selecteer daarbij het beste stuur.

Assetto Corsa is Ferrari’s game keuze voor haar race simulators in het simulatiecentrum in Milaan. Deze race game gaat de strijd aan met beroemde race titels als Project Cars en de officiële F1 game. Echter is het niet mogelijk met de game van EA in VR te racen. De game Assetto Corsa is een zeer uitgebreide race game met heel veel mogelijkheden. Laat u gasten tegen elkaar racen, de snelste rondetijden houden we op een TopGear Leaderboard met magneetstrips bij.

Meer informatie

Bent op zoek naar een Virtual Reality race simulator voor uw bedrijfsfeest, evenement of beursstand? Huur een VR Race Simulator met de game Assetto Corsa en laat de wereld sneller aan u voorbij schieten dan de snelheidsmeter aangeeft. Race met officieel gelicentieerde inhoud van de volgende autofabrikanten: Abarth, Audi, BMW, Classic Team Lotus, Ferrari, KTM, Lamborghini, Lotus cars, McLaren, Mercedes, Scuderia Glickenhaus, Pagani, Porsche, Tatuus en nog veel meer,

Assetto Corsa bevat uit een carrièremodus, speciale en unieke evenementen & uitdagingen. Daarnaast bevat de game een volledig aanpasbare single/ multiplayer modus met snelle races, kampioenschappen, raceweekends inclusief: vrije training, kwalificatiesessie en races.

Racen op het Circuit van Zandvoort!

De circuits in Assetto Corsa zijn ontwikkeld met behulp van laser-scantechnologie om het hoogst mogelijke niveau van nauwkeurigheid te garanderen bij het reproduceren van raceomgevingen in de echte wereld. Race op: Zandvoort, Monza, Silverstone, Imola, Mugello of Spa. Of kies een fantasy track. Boek nu een VR Race Simulator in combinatie met deze game voor uw evenement, feest of voor in uw showroom. Neem contact op indien u nog vragen over de maatwerk mogelijkheden heeft of wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.