0318 - 842 466
 

Alpine Ski VR

Kies bij Alpine Ski VR uit drie verschillende game-plays: Slalom, Freestyle en HeliSki. Start een single-player slalom ski competitie en laat uw gasten strijden om de beste split tijd neer te zetten. Kies de meest ideale lijn, want anders verliest u vaart en tijd! Vermijd obstakels en geniet van het landschap :-).

In de Freestyle game-play betreedt u een snowpark met extreme kliffen en big airs. Hoe vetter, dikker, beter de truc is die u uitvoert, hoe hoger zal uw score worden! In de HeliSki gam-play heeft u 100km2 Virtuele offpiste tot uw beschikking. Stap in de Heli, vlieg rond, geniet van het uitzicht en land de heli, waar u ook maar wilt. Huur één of meerdere VR Ski Simulator(s) incl thema aankleding en begeleiding voor op uw winters evenement, feest op voor op uw beursstand.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.

Andere suggesties…