• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
A Fisherman’s tale

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

A Fisherman’s tale

Je bevind je als een klein visserspopje genaamd Bob in een klein hutje. Je ontdekt dat je ramen dicht zijn getimmerd, je deur op slot zit, je bent afgesloten van de buitenwereld. Zo begint het vissers verhaal in A Fisherman’s tale.

De schelpenverzameling begint tegen je te praten en vertellen je dat er een enorme storm op komst is. Jij moet naar de top van de vuurtoren om daar het licht aan te doen. Maar dit moet gebeuren voordat de grote storm op komt. Bovendien zit je nog opgesloten in je kleine hutje.

Meer informatie

Eenmaal buiten sta je oog in oog met de realiteit. Maar deze realiteit had je niet verwacht. Je komt er al snel achter dat kleine Bob, jij dus, een kopie is van grote Bob. En daarbij zie je jou kleine hutje twee keer zo groot bij grote Bob. Zal het jullie lukken om doormiddel van brein brekende puzzels op tijd bij de vuurtoren te komen? Ga samen met grote Bob het avontuur aan in A Fishersman’s tale. Je zult elkaar nodig hebben om op tijd bij de vuurtoren te komen. Samen gaan jullie op pad maar al snel komen jullie in verschillende escape rooms terecht. Er gebeuren gekke dingen en je komt meer te weten over grote Bob, over de relatie met zijn vader. Maar verlies je doel niet uit het oog. Er zijn zo veel aanwijzingen te zien dat je brein maar blijft malen en je worstelt met de oplossing van de puzzel. A Fishersman’s tale bied de mogelijkheid om de game staand of zittend te doen. Zo is het toegankelijk voor de meeste spelers. Het bestaat uit totaal vier puzzelhoofdstukken, de moeilijkheid varieert. Er worden hint gegeven als je er echt niet meer uit komt.

Fiserhman’s Tal op Oculus Quest 2

Lijkt jou de VR-game, A Fisherman’s tale, nou ook leuk? Huur dan een Oculus Quest 2 bij Urban Events. De standalone bril bied de mogelijkheid om staand en of zittend te spelen, in grote of kleine ruimtes. Hierdoor kan je hem perfect inzetten op beurzen, congressen of evenementen. De VR-bril heeft geen ondersteuning nodig van een PC, echt is hier wel de mogelijkheid toe waardoor je meerdere games kan spelen. Wil je toch graag dat omstanders mee kunnen kijken, dan bied Urban Events de mogelijkheid om de beelden te streamen op een TV. Voor vragen of advies kan je altijd even contact met ons opnemen. Wij staan graag voor je klaar en denken mee in oplossingen.