• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
3D Organon VR Anatomy

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

3D Organon VR Anatomy

Het menselijk lichaam blijft bijzonder, en hoe gaaf is het als je het in VR kan zien. Dat kan tijdens de interactieve ervaring van 3D Organon VR Anatomy. We nemen een kijkje binnen in het lichaam terwijl je zelf door het lichaam kan gaan. 

0Je hebt de keuze om verschillende delen van het lichaam te bekijken, bijvoorbeeld het zenuwstelsel, het skelet en nog veel meer. Vervolgens kan je meer dan 4.000 modellen bestuderen, hierbij verschijnt een tekst uitleg over de structuren. Zo bied Virtual Reality de mogelijkheid om heel dicht op het menselijk lichaam te zitten en een kijkje te nemen onder de huid.

De ontdekkingsreis door het lichaam

We gaan op ontdekkingsreis in virtual reality naar hoe jou lichaam eigenlijk in elkaar steekt. Tijdens deze reis kom je verschillende organen, botten, spieren, bloedvaten en nog veel meer tegen. Wat gebeurt er met je ademhaling als er bepaalde lichaamssystemen uit vallen? Hier kom je achter door het te ondervinden tijdens 3D Organon VR Anatomy. Loop rond het menselijk lichaam, bestuur de structuren vanuit alle hoeken, lees en luister naar de klinische verbanden die zijn geschreven door hoogleraren. Kies uit vier verschillende omgevingen zoals de lesruimte of een operatie kamer. Naast de reis door het lichaam is er ook mogelijkheid om een leuke quiz te doen die gaan over het menselijk lichaam. 3D Organon VR Anatomy is voor iedereen geschikt die maar een beetje nieuwsgierig is naar hoe het menselijk lichaam in elkaar zit.

Virtual Reality voor in het onderwijs

Niet iedere student is er voor gemaakt om zo lang te luisteren naar pittige stof. Ze zouden het liever eens allemaal in het echt willen zien, nu is dit natuurlijk niet altijd mogelijk. Vandaar dat Virtual Reality een kans bied om studenten weer bij de les te betrekken. Virtual Reality word ingezet als geschikt lesmateriaal maar kan ook helpen als je trainingen geeft. Bovendien word VR al langer ingezet bij Defensie, er word een situatie nagebootst waardoor verschillende eenheden hierin kunnen oefenen. Het word steeds populairder voor zowel het hoger onderwijs als het beroeps onderwijs. Zelfs de speciale doelgroepen maken gebruik van VR, bijvoorbeeld als oefenomgeving voor kinderen met autisme. Benieuwd naar wat virtual reality voor jou kan doen, neem dan contact op met Urban Events. Wij staan graag voor je klaar en zoeken mee naar een passende opstelling binnen jouw wensen.

 

3D Organon VR Anatomy huren

De VR game, 3D Organon VR Anatomy word gespeeld met een Oculus Rift s of HTC Vive. Bij Urban Events huur je een complete VR opstelling inclusief transport, op-en afbouw en optioneel professionele spelbegeleiding. Er word ook een grote Full HD led tv neergezet zodat omstanders mee kunnen kijken via de TV. Hier kan je meekijken en zie je hetzelfde als de persoon met de VR headset op. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.