• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

F.A.Q.

Assortiment

We hebben geen papieren brochure, dat vinden we zonde van de bomen ;-). Wel kun je ons hele assortiment bekijken via deze link.

Uiteraard, we ontvangen je graag op onze locatie in Ede waar we de simulator voor u klaar kunnen zetten om te bekijken. Het is wel noodzakelijk om vooraf een afspraak te maken.

Oneindig veel! In principe kunnen we alle bestaande games leveren. Dus laat ons gerust weten wat je zoekt.
Je kunt ook alvast een kijkje nemen op deze pagina waar we een selectie van onze populairste games hebben verzameld.

Leuk, we zijn gek op grote events! 🙂 Urban Events heeft tientallen simulators en game opstellingen met en zonder VR in eigen beheer. We kunnen tot wel 50 opstellingen verzorgen. Vraag vrijblijvende een offerte aan via deze link.

Nee, we hebben geen prijslijst van al onze producten. Heb je interesse in bepaalde producten dan kunnen we vrijblijvend informatie en tarieven sturen.

Offerte & Factuur

Ja, Urban Events verhuurt ook aan particulieren. Het kan wel zijn dat er om een aanbetaling gevraagd wordt of betaling op de dag van het feest of evenement.

Ja, we sturen in principe altijd pas na afloop van het evenement een factuur.

Er zijn standaard kortingen voor huur van opeenvolgende dagen. Wanneer je voor meerdere niet opeenvolgende dagen wilt huren dan kunnen we afhankelijk van de afname een korting bespreken.

Uiteraard, de huurperiode kan zo lang zijn als je zelf wilt.

We hanteren een standaard betalingstermijn van 14 dagen netto. De factuur sturen we na afloop van het event. In sommige gevallen kunnen we in overleg afwijken van de standaard termijn en deze oprekken naar 30 of soms 60 dagen.

Ja, u kunt de factuur middels een betaal link met credit card betalen. Hiervoor gebruiken we de PayPal diensten. Deze zijn voor de betaler gratis.

Wanneer je een offerte aanvraagt kun je binnen uiterlijk 1 werkdag een offerte van ons verwachten. Vaak zijn we nog veel sneller en lukt het op een werkdag binnen een uur of twee.

Beschikbaarheid

Jazeker, we leveren voor onze nationale en internationale klanten door heel Europa.

Alle simulators en games die wij leveren moeten minimaal overdekt staan. Een tent of overkapping is dus een vereiste. In sommige gevallen is het belangrijk dat de ruimte ook voldoende verduisterd is en er geen direct zonlicht op de simulators schijnt. Vraag gerust om ons advies, we hebben ook veel ervaring met festival events en bedrijfsfeesten die buiten plaatsvinden.

De meeste simulators in ons assortiment zijn compact te vervoeren en kunnen vrijwel overal komen. In sommige gevallen is in verband met gewicht en afmeting een lift nodig om op verdiepingen te komen. De meeste materialen gaan in een normale personenlift. Alleen voor de motion simulators geld dat een doorgang van 1meter minimaal benodigd is.

Overige

Leuk dat je een boeking hebt gedaan!  Nadat we de boeking hebben bevestigd wordt deze naar onze planning gestuurd. Deze zal uiterlijk twee weken voor het event contact opnemen om de operationele details af te stemmen. We geven dan meteen door wie je van ons kunt verwachten op de dag van het event. Uiteraard kun je ons tussendoor op elk moment bereiken wanneer er vragen zijn.

Leuk om te horen! Alhoewel we ook erg van een taartje bij de koffie houden zijn we vooral blij als je een online review wilt schrijven. Het onafhankelijke review bedrijf The Feedback Company verzamelt de reviews voor ons. Je kunt dit hier bekijken en invullen.

Vervelend dat niet alles naar tevredenheid is verlopen, We komen graag in contact en horen het graag zodat we wellicht een oplossing kunnen bieden. Je kunt contact opnemen via mail of telefonisch.

Zeker, we zoeken regelmatig versterking van ons team. Bekijk de openstaande vacatures hier. Staat er geen vacature open dan kun je alsnog je C.V. en motivatie mailen naar vacature@urbanevents.nl

Heeft u een andere vraag? We horen het graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.