• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Top Gear Simulator huren?

Beat the Stig!
Altijd al op de officiële testbaan van het tv-programma Top Gear willen scheuren? Grijp je kans! Je kunt nu een Top Gear Simulator huren en de beste rondetijd neer zetten op deze uitdagende baan! Rij sneller dan de Stig, versla Jeremy Clarkson en Richard Hammond, maar vlieg niet uit de beroemde Hammerhead bocht. Start your engine en let’s race!

Urban Events Top Gear Simulator huren
Urban Events Top Gear Simulator huren
 • Racen op het officiële Top Gear test circuit
 • Race in een coole GT seat op groot tv scherm
 • Force feedback stuur en pedalen
 • Race seat en stuur verstelbaar voor de beste ervaring
 • Top Gear leaderboard om beste rondetijden bij te houden
 • Zwart wit geblokte race mat en finishvlag ter decoratie
 • Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen
 • Bekijk de Top Gear Race Simulator
  Urban Events Top Gear Simulator huren
  Urban Events Top Gear Simulator huren

  Complete Top Gear Simulator

  De Top Gear Race simulator bestaat uit een GT race seat met force feedback stuur en pedalen, een groot TV scherm op statief en natuurlijk de race game. Wij zorgen voor bijpassende thema aankleding zoals zwart-wit geblokte finishvlaggen en een racemat waarop de race seat wordt geplaatst. De simulator wordt tevens voorzien van een levensechte standee van niemand anders dan de Stig! Leuk om mee op de foto te gaan na een race!
  Daarnaast mag het Top Gear Scorebord natuurlijk niet ontbreken. Op dit bord bekend van TV worden de namen en beste rondetijden genoteerd! Je huurt de race opstelling bij Urban Events inclusief op- en afbouw, installatie en transport. Optioneel kunnen we ook spelbegeleiding verzorgen.

  Op zoek naar de meest geschikte Race Simulator voor uw event?
  Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

  Professionele spelbegeleiding

  Naast onze complete Top Gear Race Simulators kunnen wij onze professionele spelbegeleiders inzetten om uw gasten op een juiste manier te begeleiden tijdens hun Top Gear race beleving. De spelbegeleider geeft speluitleg, begeleidt met het in- en uitstappen en start de race.
  Na de race noteert de spelbegeleider de beste rondetijd op het scorebord en vergelijkt het met de rondetijd van de Stig. Is het gelukt om de Stig te verslaan?

  De officiële testbaan van Top Gear

  De testbaan op het verlaten vliegveld bij Dunsfold Park Aerodrome in Engeland ligt er klaar voor; wie rijdt hier sneller dan de Stig? Deze officiële testbaan van 2,8 kilometer werd veelvuldig gebruikt door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en ‘Captain Slow’ James May in het populaire TV-programma Top Gear. Op deze baan zijn diverse auto’s getest en vele banden versleten. In de honderden Top Gear afleveringen die er werden gefilmd vloog er regelmatig een auto de Hammerhead bocht uit. Hou jij je bolide wel op de baan?


  De Stig heeft het baanrecord, maar voor hoelang nog? Kunt jij hem verslaan?
  Naast de officiële testbaan kunt je ook kiezen uit diverse andere tracks en uit een flink assortiment van verschillende auto’s. Trap het gas in en geniet van de race!

  Top Gear race simulator huren

  F1 Race Simulator

  Bekijk ook onze F1 race simulators

  Formule1 Race Simulator

  VR Race simulators

  Alsof je echt in een race auto zit!

  VR Race Simulator

  3D Duo Race Simulator

  Ook geschikt voor de kleinere kids!

  3D Race Simulator Huren

  Meer informatie of direct boeken?

  Competitie element

  Urban Events kan een of meerdere Top Gear Simulators verzorgen op uw feest, beursstand of evenement. Wilt je niet alleen voor de ‘fun’ racen, maar ook een uitdagende competitie toevoegen aan je event? Ga dan de uitdaging aan en race tegen elkaar op het Top Gear circuit. Laat zien uit welk hout u gesneden bent! De begeleider geeft de te kloppen rondetijd aan u door en hierop kunt u plaatsnemen achter het stuur om deze tijd te versplinteren.
  De beste rondetijden komen op het meegeleverde Top Gear Scorebord. Loof zelf een mooie prijs uit voor de beste rondetijd en ontketen een allesbepalende competitiestrijd tussen collega’s en vrienden op uw event.

  Top Gear Simulator huren tijdens uw beurs

  Deze keer écht opvallen op uw beurs? Trek de aandacht met een of meerdere opvallende Top Gear Race simulators als echte eyecatcher van uw beursstand. Onze spelbegeleiders staan klaar om beursbezoekers te enthousiasmeren en de deelnemers goed te begeleiden. Daarnaast stimuleren zij het meekijkende publiek om ook de strijd aan te gaan voor snelste rondetijd. De Top Gear Race Simulator is een echte aandachttrekker en zorgt voor flinke drukte op uw beurstand. Racen staat garant voor vele enthousiaste bezoekers!

  top gear simulator huren

  Race Simulators huren bij Urban Events

  Urban Events is gespecialiseerd in race simulators. Hierdoor kunnen wij voor ieder event de beste race beleving verzorgen.
  De inzet van de Top Gear Race Simulator is zeer geschikt voor events, beurzen en (bedrijfs)feesten. De uitstraling van de complete Top Gear Race Simulator met playseat, scorebord en thema aankleding zorgt voor enthousiaste reacties op uw event. Met de Top Gear race game wordt de populaire testbaan van Top Gear toegankelijk gemaakt voor uw gasten en wanen zij zich als de Stig op dit circuit.  Liever niet rondracen als de Stig, maar waant u zich liever als Max Verstappen in een fraaie F1 bolide? Bekijk ook ons assortiment van andere race simulators. Scheur in een F1 Race Simulator of een Ultimate Race Simulator (met triple screen) over een van de circuits? Wist je dat we de simulators ook kunnen voorzien van Virtual Reality? Uiteraard is het ook mogelijk om de Top Gear Race Simulator te combineren met andere race simulators uit ons assortiment. Vraag naar de mogelijkheden en laat u zich door ons adviseren.

  Meer informatie of direct boeken?