• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Simulator huren?

Bij Urban Events kunt u een simulator huren als entertainment op een evenement, bedrijfsfeest, of bijvoorbeeld tijdens een open dag of familiedag. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van Race Simulators, Virtual Reality, Games en Motion Simulators op locatie. Een simulator is daarnaast zeer geschikt als publiekstrekker en vermaak op de beursstand. Maar we gaan graag een stapje verder! Dit doen we onder andere aan de hand van thema aankleding en professionele spelbegeleiding. Onze spelbegeleiders geven uitleg of kunnen een competitie verzorgen.

Urban Events Simulator huren
Urban Events Simulator huren
 • Simulators voor op de beursstand en elk denkbaar event!
 • Race, Games, Virtual Reality en Motion Simulators!
 • Plaatsing in binnen en buitenland!
 • Professionele spelbegeleiding
 • Thema aankleding
 • Bekijk ons Assortiment
  Urban Events Simulator huren
  Urban Events Simulator huren

  Een complete Simulator huren?

  Op een bedrijfsfeest of personeelsfeest mag, naast een hapje, drankje en leuke muziek, het entertainment natuurlijk ook niet ontbreken. Onze simulators bieden tijdens een feestavond laagdrempelig en competitief vermaak voor zowel jong als oud.

  Wanneer u aan een beurs deelneemt dan hoopt u natuurlijk op voldoende aanloop. Om het lot een handje te helpen kunt u een simulator huren om publiek naar uw stand te trekken. Een Simulator met een groot scherm trekt hierbij gegarandeerd de aandacht. Uw stand zal nog sneller vol staan!

  Bekijk onze simulators

  Op zoek naar de meest geschikte Simulator voor op jouw event?
  Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

  Race Simulator huren?

  De Race Simulator is misschien wel de populairste simulator uit ons assortiment. U kunt een race simulator huren als entertainment op uw event, maar de race simulators worden ook vaak ingezet als publiekstrekker op een beursstand. De mogelijkheden zijn enorm! Er kan gekozen worden uit een zeer breed race assortiment.

  We verhuren diverse race simulators, van een 3D race simulator tot een GT race simulator en race simulators voor kids. Maar de meest populaire uit ons assortiment is wel de F1 Race Simulator, waarbij u in een F1 Playseat als een echte Formule1 coureur kunt racen. Optioneel kan er in VR of op drie schermen worden geraced. De Formule1 Race Simulator voorzien we van race thema aankleding. Dit doen we door middel van een van een geblokte mat, finishvlaggen en een Laptimes Leaderboard.

  Plezier hebben & aandacht trekken!

  Urban Events heeft diverse leuke simulators in huis en trekt alles voor u uit de kast voor een geslaagd evenement. Laat ons bijvoorbeeld uw game corner op locatie verzorgen of wellicht wilt u een combinatie van verschillende leuke Game, Motion, Race of een Virtual Reality simulator huren. Op deze manier verhoogt u de fun factor voor uw gasten en houdt u de kids wel een tijdje zoet.

  Om de competitiestrijd te starten kunnen wij een High Score- of Laptimes Leaderboard met herschrijfbare magneetstrips verzorgen. Dit scorebord zorgt voor een fanatieke onderlinge strijd en het activeert het meekijkende publiek om ook een poging te wagen!

  Wilt u een simulator huren maar kunt u maar niet vinden wat u zoekt? Wij leveren ook maatwerk simulators. Bij elk thema is immers wel een geschikte game te bedenken. En als het bestaat dan kunnen wij het leveren. Wij maken voor uw maatwerk simulator gebruik van een van de bestaande game consoles en kunnen de opstelling aankleden met thema aankleding die bij de game past.

  Yamaha Motor simulator

  Meer informatie of direct boeken?

  Een Game Room bij u op locatie?

  Wilt u een Game room bij u op locatie inrichten, waarbij heel veel personen tegelijkertijd kunnen gamen? Compleet verzorgd door Urban Events inclusief professionele spelbegeleiding? Wij denken graag met u mee! Op basis van uw thema of doelstelling stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op met daarin een mix van meerdere simulators & game opstellingen.

  Kies uit diverse cooluh Race Simulators, Virtual Reality opstellingen, Motion Simulators en een ruim assortiment aan game opstellingen. Op deze manier is er voor ieder wat wils! Wil je een specifieke game spelen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Graag versterken wij jouw event of bedrijfsfeest met de nieuwste en leukste games! Neem contact op met ons voor meer informatie, een vrijblijvende offerte en uitgebreid advies!

  Oculus Rift VR opstelling met branding TV lijst

  Bekijk onze Actiepakketten!

  Heb je interesse in het huren van één of meerdere simulators? En wil je inzicht hebben in wat het huren van een Simulator nu eigenlijk kost? Bekijk dan onze Aktiepakketten eens! Bij een aktiepakket is naast de huur van een simulator het transport, de op/afbouw, installatie en tot 4 uur spelbegeleiding (bij VR 3 uur) inbegrepen. Wil je een tweede opstelling bij boeken? Dat kan! Dan ontvang je op de huur van een 2e (3e of 4e) simulator een zeer aantrekkelijke korting!

  Personalisatie & branding

  Vrijwel alle simulators kunnen we van leuke thema aankleding voorzien, zodat direct duidelijk wat de bedoeling is. Maar we kunnen nog een stap verder gaan, door middel van een TV lijst bijvoorbeeld! Een TV omlijsting je eigen huisstijl, met logo’s en een pakkende tekst. Optioneel kunnen we een achterwand met bijpassende visual verzorgen. Wilt u een simulator huren? Informeer naar de mogelijkheden!

  F1 Race Simulator

  Racen als Max Verstappen!

  F1 Race Simulator

  VR Voetbal Simulator

  Keepen of penalty's schieten!

  VR Voetbal Simulator

  Motion VR Motorbike

  Een onvergetelijke motor race ervaring!

  Motion Motorbike Simulator

  Neem direct contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.