0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

De Formule1 is de afgelopen jaren steeds populairder geworden dankzij Nederlands succes van Max Verstappen. Wilt u racen als een F1 coureur? Huur dan een Red Bull Race Simulator voor op uw evenement, feest of beursstand!

Urban Events Red Bull Race Simulator
Urban Events Red Bull Race Simulator
 • Transport & plaatsing door heel NL & BE
 • Professionele spelbegeleiding
 • De nieuwste Formule1 games
 • Top Gear Leaderboard
 • Geblokte racemat & finish vlaggen
 • Force feedback voor realistische beleving
 • Diverse maatwerk mogelijkheden
 • Bekijk het assortiment Bekijk ons complete assortiment race simulators
  Urban Events Red Bull Race Simulator
  Urban Events Red Bull Race Simulator
  Urban Events Red Bull Race Simulator

  Max oefent met regelmaat zelf in een Red Bull Playseat. U kunt een F1 race met de RB Playseat dus benaderen alsof u in een echte Red Bull racewagen zit. Snij bochten messcherp aan. Weet wel wanneer u het gas los moet laten en de hoe u de bocht instuurt. Kies daarnaast de juiste lijn in de F1 race, rem zo weinig mogelijk en zet de beste tijd neer! Wij plaatsen de Red Bull F1 Race Simulator door heel Nederland en België. U huurt de Race Simulator inclusief transport, op/afbouw en installatie. Voor F1 racen in VR betaalt u een kleine meerprijs.

  Verwacht u veel gasten op uw evenement of op uw beursstand? Vraag dan even of Urban Events een begeleider in de offerte kan opnemen, zodat uw gasten de nodige uitleg krijgen voor de beste race beleving. Daarnaast houdt hij voor u de snelste tijden bij op een TopGear Leaderboard met magneetstrips. Ook zorgt hij voor de juiste doorloop en spreekt hij omstanders aan om ook eens te racen. Is iets nog niet duidelijk? Neem dan contact met ons op.

  Red Bull race simulator

  op uw beursstand

  Urban Events verzorgt stijlvolle Race Simulators en origineel entertainment voor op uw stand tijdens uw beursdagen. Onze Red Bull F1 Race Simulators trekken de aandacht en zorgen voor reuring op uw stand. Omstanders zien op een grote LED TV de races. De RB Race Simulators worden aan de hand van een geblokte mat en finishvlaggen aangekleed.

  Red Bull race simulator

  op uw feest of evenement

  Organiseert u een evenement of feest en wilt u Formule1 Racen als entertainment toevoegen? Wij verzorgen van A tot Z één of meerdere Red Bull race simulator(s), waarbij we u volledig ontzorgen. U kunt de RB Race Simulator zelf begeleiden of dit door ons laten doen. Wij zorgen dat uw boodschap duidelijk overkomt en dat het Formule1 Racen op uw event een succes wordt.

  De Formule1 sim wordt geleverd met een geblokte mat, finishvlaggen en een TopGear Leaderboard. Een achterwand met F1 visual & spelbegeleiding is optioneel. Een e-Battle behoort tot de mogelijkheden, zodat u online tegen elkaar kan strijden. Wilt u de ultieme F1 set up? Kies dan voor een F1 race simulator met drie schermen. U wordt omringd door beelden van de racegame die u speelt. Kijk voor u naar de weg, maar u ziet u ook wat er links en rechts van u gebeurt.

  We hebben verschillende F1 sets die in een netwerk geplaatst kunnen worden, zodat er multiplayer geraced kan worden. Als u tijdig boekt is er keuze uit diverse F1 Seats. Wilt u immersive meemaken wat een Formule1 coureur meemaakt tijdens de Grandprix? Dit is mogelijk met behulp van een Virtual Reality bril. Het is zelfs mogelijk om op het circuit Zandvoort te racen.

  Wilt u aan het eind van de dag een prijs uitdelen? Organiseer dan een snelste tijd competitie. In Single player game modus strijdt men dan tegen elkaar. Het grote voordeel is dat men niet op elkaar hoeft te wachten bij het starten van de wedstrijd. Tijdens deze wedstrijd rijden alle deelnemers met dezelfde auto op het zelfde circuit. Zoals u leest is niet elke Formule1 set-up hetzelfde.

  Op de Red Bull F1 Race Simulator wordt altijd de laatste Formule1 race game gespeeld, waarbij uw gasten in een echte F1 raceseat racen. Onze spelbegeleiders verzorgen een korte en bondige instructie, zodat men direct het circuit op kan. Wilt u meer eenheid creëren? Dan kunnen we ook een andere F1 seat plaatsen, welke wellicht beter bij uw bedrijf past. Deze kunnen we met decoratiemateriaal aankleden en in uw huisstijl branden.

  Meer informatie of direct boeken?