• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Rally Race Simulator huren?

Het is tijd voor een leuke krachtmeting. Want je kunt nu een Rally Race Simulator huren! Lijkt het je leuk om te racen op smalle wegen door het bos of door de bergen met diepe afdalingen? Neem plaats in onze Rally Race Simulator en kies uit een van de vele uitdagende tracks. Je kunt onze Rally Race Simulator huren en racen in de snelste rallyauto’s uit het FIA World Rally Championship. Ontketen de rally coureur in uzelf!

Urban Events Rally Race Simulator Huren
Urban Events Rally Race Simulator Huren
 • Neem plaats in een Rally kuip stoel
 • Force feedback stuur en pedalen voor realistische race ervaring
 • Meervoudig verstelbare Seats voor de optimale race houding.
 • Race op de meest uiteenlopende rally tracks
 • Top Gear leaderboard om beste rondetijden bij te houden
 • Speciale race mat en finishvlaggen ter decoratie
 • Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen
 • Bekijk de Rally Race Simulator
  Urban Events Rally Race Simulator Huren
  Urban Events Rally Race Simulator Huren

  Complete Rally Race Simulator huren?

  De Rally Race simulator bestaat uit de Rally race seat met force feedback stuur en pedalen, een groot TV scherm op statief en de nieuwste Rally race games. Je huurt de complete race simulator bij Urban Events inclusief op- en afbouw, installatie en transport.
  Om de race simulator compleet te maken, zorgen wij voor bijpassende rally race aankleding zoals zwart-wit finish vlaggen, een racemat en een Top Scorebord waarop de beste rondetijden worden genoteerd. De echte rally seat met hoofdstabilisatoren zorgt voor een realistische race beleving.

  Op zoek naar de meest geschikte Race Simulator voor uw event?
  Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

  De nieuwste rally games

  In de Rally Race Simulator rij je op de nieuwste tracks uit het World Rally Championship. Bovendien kun je kiezen uit een grote selectie rally auto’s, zowel oude modellen als nieuw. Zorg dat je de snelste bent over de vele zandvlaktes en modderwegen maar pas op voor de verraderlijke diepe afdalingen of het slechte zicht op de wegen. Door de vele keuzes in auto’s, tracks en moeilijkheidsniveaus is de Rally Race Simulator geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

  Rally rijden op uw event of feest

  Klaar voor een rally competitie tijdens uw feest of evenement? Kijk wie het snelst over de circuits heen scheurt en ontketen een allesbepalende wedstrijd tussen uw collega’s en vrienden! Race in een of meerdere race simulators op circuits naar keuze en laat het publiek meekijken op de meegeleverde TV schermen op statief. Wie zal de snelste zijn aan het eind van de avond en wie houdt zijn auto schadevrij?

  rally race simulator huren

  Meer informatie of direct boeken?

  Competitie element

  Bij een echte race beleving hoort ook een uitdagende competitie. Met het meegeleverde scorebord zorgen wij ervoor dat de snelste rondetijden worden genoteerd. Vele bezoekers zullen een goede poging doen om hun beste tijd neer te zetten. De fanatiekelingen dagen elkaar uit om nog harder te racen over de vele rally circuits. Loof een leuke prijs uit voor de top drie snelste deelnemers en creëer een spannende onderlinge strijd. Let’s race!
  Onze spelbegeleiders kunnen de beste scores of rondetijden bijhouden op het scorebord.

  F1 Race Simulator

  Bekijk ook onze F1 race simulators

  Formule1 Race Simulator

  VR Race simulators

  Alsof je echt in een race auto zit!

  VR Race Simulator

  GT Race Simulators

  Rij een Rally of op een stratencircuit

  GT Race Simulator

  top gear race simulator beurs

  Rally Race Simulator huren met spelbegeleiding

  Bij onze Rally Race Simulators kunnen wij tevens professionele spelbegeleiders verzorgen. De spelbegeleider kunnen we inzetten om uw gasten op een enthousiaste manier te begeleiden tijdens hun eerste rally beleving. De spelbegeleider is als een gastheer op uw event, hij geeft speluitleg, begeleidt met het in- en uitstappen, start de race en kan tips geven tijdens het rijden in de Rally Race Simulator.
  Daarbij zorgen onze spelbegeleiders ervoor dat het omringende publiek uitgedaagd wordt om ook plaats te nemen in de Rally Race Simulator. Urban Events maakt er graag een compleet verzorgde race experience van.

  Rally Race Simulator in Virtual Reality of Triple Screen

  Ontdek onze realistische Rally Race Simulator nu ook met Virtual Reality! U kunt de Rally Race Simulator upgraden met een Virtual Reality bril waardoor u virtueel over de meest uiteenlopende rally tracks scheurt. Doordat u plaatsneemt in de echte Rally Seat met een VR bril ervaart u de rally race op ongekende wijze!
  Een VR Rally Simulator is een echte publiekstrekker op uw beurs. Deze simulator zorgt ervoor dat uw beursstand populair is op de beurs. Enthousiaste bezoekers en drukte gegarandeerd!

   

  Triple screen setup

  Naast de upgrade door middel van VR bril is het ook mogelijk om de Race Simulator uit te breiden met een fraaie Triple Screen opstelling. Door gebruik te maken van drie in plaats van n scherm zit je als het ware tussen de beeldschermen. Hierdoor heeft u als deelnemer een nog ruimer zicht op de verschillende rally circuits. De triple screen race simulator is een echte eyecatcher en publiekstrekker op een event of beursstand.

  Race Simulator met eigen logo’s

  Informeer daarnaast ook naar de vele brandingopties van onze Race Simulators. Op ieder event worden talloze foto’s en video’s gemaakt voor social media. Maak gebruik van deze gratis reclame en zorg dat de logo’s van je bedrijf in beeld zijn. Val daarnaast ook extra op met onze simulators die in de huisstijl van jouw bedrijf zijn gebrand.
  Heeft u een bepaald thema of idee in gedachten? Wij denken graag mee om hier een bijpassende invulling aan te geven met onze race simulators.

  Even geen zin in een Rally Race Simulator?
  Bekijk ons ruime assortiment met andere race simulators

  Neem direct contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.