• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Race Simulator Huren

Urban Events verzorgt uw Race Experience van begin tot eind en neemt u graag alles uit handen. Wilt u een race simulator huren voor uw bedrijf, organisatie of vereniging? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor een passend advies.

Urban Events Race Simulator Huren
Urban Events Race Simulator Huren
 • Ruim assortiment Race Simulators
 • Transport & plaatsing door heel NL & BE
 • De nieuwste F1- en racegames
 • Geblokte racemat & finish vlaggen
 • Force feedback voor realistische beleving
 • Maatwerk; branding & aankleding mogelijk
 • Top Gear Leaderboard met magneetstrips
 • Offerte aanvragen
  Urban Events Race Simulator Huren
  Urban Events Race Simulator Huren

  Zoek je fun? Huur een race simulator!

  Wil je die vlotte collega aftroeven of laten zien dat je de snelste van de familie bent? Huur een of meerdere race simulators bij Urban Events en grijp die kans! Ervaar de snelheid en de adrenaline tijdens de race. Stap in jouw favoriete racestoel en rij over de mooiste circuits. De mogelijkheden zijn enorm, van een Formule1 Race Simulator, racen op 3 schermen met een Ultimate Race Simulator tot Racen in VR met een GT of F1 seat. Daarnaast kun je kiezen uit heel veel verschillende auto’s en circuits voor een spannende en super realistische wedstrijd.

  Meer informatie of direct boeken?

  Urban Events helpt je kiezen

  Wil je een race simulator huren? We helpen je kiezen met advies op basis van honderden events, zodat je van een event, feest of beursdeelname een groot succes kan maken. Urban Events bedient klanten met transport en plaatsing in meerdere landen, van Nederland en België, tot Engeland, Duitsland, Frankrijk en verder.

  Voor zakelijke- en privé-events

  Dankzij Max Verstappen is racen enorm populair en zéker niet alleen onder mannen. Racen is natuurlijk tof om te doen en een publiektrekker op een beursstand. Houd je van snelheid, tot het uiterste gaan en lekker competitief bezig zijn, dan is racen iets voor jou! Daarbij zijn race simulators door betere technologie en mooiere graphics nu veel realistischer dan jaren geleden. Je waant je als een Lewis Hamilton of Daniel Ricciardo op het circuit van Barcelona of op Zandvoort. Op beurzen trek je klanten met een F1 Simulator of een fraaie GT playseat. Op bedrijfsparty’s brengen de race simulators vermaak en familiefeestjes krijgen er een extra fun element bij.

  Race Simulator Huren

  Racen op 1001 verschillende circuits

  De keuze uit circuits en is enorm, je kunt bijvoorbeeld kiezen uit alle Grand Prix Formule 1 circuits. Wil je liever racen op een circuit dat niet op de FIA-lijst staat? Geen probleem, er zijn verschillende bestaande race games met een ruime keuze aan circuits. Het is zelfs mogelijk om een circuit te importeren.
  Dus bij Urban Events race je als je favoriete coureur en selecteer je het race circuit van je keuze!

   

  Scoren met een race competitie op je beursstand!

  Een competitie-element is altijd goed voor de sfeer en er is weinig dat tot meer competitie leidt dan racen tegen iemand die je kent of graag wil uitdagen.

  Gasten blijven op de beurstand hangen en van een praatje komt vervolgens wellicht een deal, ontstaat een zakenrelatie of je vindt een nieuwe medewerker. De kans is ook groot dat gasten in de loop van de dag weer even binnen vallen op de stand om te zien waar ze op het scorebord staan. De verhitte concurrentiestrijd is nog lang onderwerp van gesprek. En leuk: je kunt als winnaar pochen met de winst. Jij bent de kampioen van de dag! Heb je niet gewonnen? Dan heb je je waarschijnlijk alsnog vermaakt en kun je bij een volgend event je revanche nemen!

   

  Single player of multi-player Race Simulator

  Wil je één persoon laten racen en een snelle rondetijd of racetijd laten neerzetten? Of wil je meerdere personen tegelijk laten racen? Kies je voor een single-player of een multi-player Race Simulator opzet? Erg populair is het Top Gear Leaderboard met herschrijfbare magneetstrips waarop je de snelste rondetijden kunt noteren. Is iemand klaar met racen, dan kan de volgende al instappen. Dat bevordert de doorloop van het evenement. Bij een multi-player opstelling kun je meerdere F1 Race Simulators tegelijk inzetten in één race. Urban Events zorgt voor de switch en bekabeling en legt een lokaal netwerk aan om de multi-player opzet mogelijk te maken. De F1-competitie is in zowel single-player als multi-player opstelling uit te voeren, van kwalificatie op locatie tot aan de finalerace.

  Welke race simulator kies je?

  Urban Events heeft een grote diversiteit aan simulators beschikbaar. Zo kun je onder andere een F1 Race Simulator huren maar ook een Virtual Reality Race Simulator, een 3D Race Simulator of een Ultimate Race Simulator met drie schermen. Bedenk goed welke doelgroep je wil bedienen, er is altijd een passende raceopstelling beschikbaar. Race je liever in een GT stoel in plaats van een F1 stoel? Ook die hebben we op voorraad. Beleef het racen eens met een VR-bril, dit prikkelt je zintuigen net iets meer dan wanneer je naar een scherm kijkt. Laat omstanders op het TV-scherm de race volgen. Je kunt ook kiezen voor een race corner met 2, 3, 4 of heel veel (tot wel 16!) stoelen naast elkaar óf voor een combinatie van verschillende stoelen.
  Informeer naar de mogelijkheden voor jouw event en neem vrijblijvend contact met ons op!

  F1 Race Simulator

  Voel je voor even als Max Verstappen!

  Bekijk meer

  VR Race Simulator

  Stap in de virtuele auto van je dromen!

  Bekijk meer

  GT Race Simulator

  Rij een rally of op een stratencircuit!

  Bekijk meer

  Personalisatie & branding

  Kies je voor een race simulator met aankleding dan zijn er heel veel mogelijkheden. Denk eens aan het laten branden van de race simulator met een bedrijfslogo, in de kleuren van jouw bedrijf. Daarnaast kun je kiezen voor een achterwand met race visual en je kunt geblokte racemats en finishvlaggen toevoegen. In overleg is er heel veel mogelijk. Als Urban Events kunnen we adviseren, maar we kunnen ook de personalisatie van je stand en de aankleding van de race corner uit handen nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken

  Race thema aankleding

  De standaard aankleding bij een GT of F1 Race Simulator bestaat uit een geblokte race mat, finishvlaggen en een Top Gear Leaderboard. Ga je een stapje verder, dan is een achterwand met race visual misschien wel iets voor jou? Vind je marketing en communicatie belangrijk tijdens een GT race? Denk dan eens aan een TV-lijst in je eigen huisstijl, inclusief logo’s en payoff. Een F1 Race Simulator is te voorzien van merkuiting of bestickering en zelfs op de rugleuning en de achterkant van de race seat is ruimte voor personalisatie mogelijkheden. In overeenstemming met de standbouwer kunnen we de aankleding naar een nog hoger niveau tillen.

  Extra sfeer? Wedstrijdverslaggeving!

  Het competitie-element en de aankleding van een stand zorgen voor sfeer, maar er is meer mogelijk bij Urban Events. Wat denk je van live wedstrijdverslaggeving?! Bij een multi-player race opstelling kan Urban Events voor wedstrijdverslaggeving zorgen. Een van onze medewerkers regisseert de race, kan switchen tussen races en zorgt met live verslag voor een extra spannende race. We zorgen daarmee een beetje voor een Olav Mol op locatie. Haal de professionaliteit van een Grand Prix op TV naar uw event! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en vraag vrijblijvend een offerte op!

  Meer informatie of direct boeken?

  Race simulator huren? Maak gebruik van onze expertise.

  Het boeken van een Formule 1 Race Simulator is eenvoudig. Heb je toch hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of heb je vragen over het combineren van race opstellingen? We helpen je graag met onze expertise. Urban Events heeft op honderden beurzen, bedrijfsfeesten en diverse events complete race-opstellingen en begeleiding verzorgd. Daardoor weten we precies wat wel en niet werkt.

  Installatie en spelbegeleiding

  Bij het huren van een simulator zorgt Urban Events voor de installatie en de plaatsing op de door jou gewenste locatie. Wil je spelbegeleiding, dan verzorgen we die. We leggen het spel duidelijk uit, geven aan wat wel en niet mag en wie er aan de beurt is. De games verlopen gegarandeerd soepel. Je kunt er ook voor kiezen om de spelbegeleiding zelf op je te nemen. Klanten kiezen voor het zelf begeleiden van als evenementen langer duren of iemand ervaring heeft met spelbegeleiding. In dat geval verzorgt Urban Events na de opbouw een uitgebreide instructie over de werking van de F1 race simulator. Daarna kun je er uiteraard voor kiezen om op een tweede of derde dag de spelbegeleiding zelf op je te nemen.

  race simulator huren

  Urban Events heeft veel ervaring

  Waar je zeker van kunt zijn is dat je bij Urban Events kiest voor ervaring & service. Je krijgt uitleg en advies in het voortraject, dat wil zeggen dat we samen bekijken wat de beste simulator is voor jouw event. Je ontvangt een vrijblijvende offerte met uitgebreide uitleg. In aanloop naar het event houden we je pro actief op de hoogte, op de dag zelf zorgen we voor een snelle opbouw volgens afspraak Mocht je niet voor een spelbegeleider kiezen dan hebben we een handleiding waarin alles stap voor stap is beschreven en alles is na te lezen. Ook zorgen we voor een praktische uitleg voor de start van het event of beurs. Mocht er na de start onverhoopt iets misgaan, dan beschik je altijd over een telefonische helpdesk met een ervaren medewerker.

  Robert Kauffeld - Race Expert

  We helpen u graag met de beste race experience op uw event!

  Met Max Verstappen in de Formule1 en Circuit Zandvoort terug op de GP kalender worden we allemaal nog enthousiaster! Hoe leuk is dan een F1 race simulator op je bedrijfsfeest of beursstand. Urban Events adviseert graag om de ultieme race experience te verzorgen.

  Neem contact met ons op voor meer informatie
  of vraag vrijblijvend een offerte op!

  Actiepakket F1 Race Simulator

  De eenvoudigste manier om een beeld te krijgen van de kosten van een F1 race simulator voor op je event is door het actiepakket te bekijken. Het F1 Race Simulator actiepakket is populair, dat geldt ook voor de VR F1 Race Simulator. Je kiest voor een van de pakketten, ziet in de omschrijving exact waaruit het pakket bestaat en welke kosten erbij horen.

  Combineren is voordelig

  Je kunt uiteraard ook pakketten combineren. Die combinatie kan zeer aantrekkelijk zijn vanwege de korting die je erop krijgt. Combineer je een F1 Race Simulator met een GT stoel of wil je twee of meer complete race opstellingen boeken in plaats van 1? In dat geval bespaar je op de plaatsing van de race simulators. Aarzel dus niet om al bij het invullen van het offerteformulier te vragen naar de actiepakketten of het combineren van diverse stoelen.

  Ben jij de volgende tevreden klant?

  Klanten van Urban Events zijn tevreden klanten. Wil je een 3D Race simulator of een F1 Race Simulator huren, dan bieden wij je een onvergetelijke ervaring op basis van een passend advies. Maar liever nog laten we onze klanten spreken. Die doen dat bij de Feedback Company in de vorm van een 9,4 score. Ben jij de volgende tevreden klant?