0318 - 842 466
 

Virtual Reality Voetbal Simulator op de beursstand van Domo Sports Grass in Keulen

Voetbal Simulator op beursstand

  Baanbrekend, dynamisch en de internationale leider! Zo presenteerde FSB, de internationale handelsbeurs voor voorzieningen, sport- en zwembadfaciliteiten zichzelf. Het 25e evenement overtuigde vanwege de uitstekende bezoekerskwaliteit en deelname van vele bedrijven uit het buitenland. De FSB trade fair wordt elke twee jaar in Keulen georganiseerd.

  De FSB vakbeurs is het trend-, contact- en bedrijfsforum voor sportfaciliteiten, zwembaden, speelplanning, recreatieruimte en stedenbouw. De FSB trade fair duurt vier dagen! Domo Sports Grass was met een zeer mooie beursstand aanwezig op deze vakbeurs. Domo® Sports Grass is wereldwijd expert in kwalitatieve oplossingen voor sportterreinen. Al meer dan 30 jaar staat Domo Sports Grass borg voor de meest innovatieve kunstgrassystemen. Wij van Urban Events installeerden een compleet verzorgde Virtual Reality Voetbal Simulator in de beursstand en sloten deze aan op een Videowall van 3x3 schermen.

  Wereldwijd is Domo® verantwoordelijk voor meer dan 80 miljoen m2 geïnstalleerd kunstgras voor voetbal, hockey, tennis, Amerikaans voetbal, rugby, golf en sporttoepassingen. Door het integreren van een VR Voetbal Simulator + een Videowall van 3x3 schermen in de beursstand heeft Domo een ware publiekstrekker neergezet.

  De standbouwer verzorgde de Videowall + de Looks and Feel en Urban Events de VR techniek. Naast dat gasten kennis konden maken met VR kon Domo op een informele wijze het gesprek aan gaan met de klant of prospect. De standbemanning van Domo verzorgde namelijk zelf de begeleiding van de VR Voetbal Simulator. Als alternatief kon er in VR een potje worden getennist.
  In Virtual Reality voetballen? Ja hoor, het bestaat echt. Maar de gameplay net iets anders dan als bijvoorbeeld bij het spel FIFA voor de playstation. Bij een dergelijke console game wordt er een voetbal wedstrijd aan de hand van een scherm en controllers nagebootst. In VR werkt dat net iets anders. Want in het VR spel Final Soccer VR ben je de keeper en hou je de ballen met eigen (virtuele) handen tegen.

  Speel een korte game tegen de besten van de wereld, selecteer arcade indien u de voetbal simulator als fun in wilt zetten op uw evenement of beursstand. We kunnen net zoals bij Domo de VR opstelling aansluiten op uw eigen scherm of Videowall. Heeft uzelf geen scherm? Geen probleem. Wij nemen een grote LED TV op statief waarop de omstanders kunnen meekijken voor u mee.