0318 - 842 466
 

Virtual Reality Formule1 Race Simulator op een beurs in België. Een super publiekstrekker!

VR Formule1 Race Simulator op beursstand op beurs in België

    Episerver verbindt digitaal ondernemen en digitale marketing. Zo helpt het bedrijf ondernemingen unieke digitale ervaringen te creëren voor hun klanten, met meetbare bedrijfsresultaten. Voor een meerdaagse vakbeurs in België wilden ze hun klanten hetzelfde laten ervaren. Een unieke ervaring met een meetbaar resultaat.

    Urban Events plaatste compleet verzorgd een VR F1 Race Simulator voor op beursstand van EPI server. De Virtual Reality F1 Race we de Race Simulator ging helemaal in de stand op. Episerver liet hiermee zien dat het bedrijf in mogelijkheden denkt. In nieuwe technologie en de kansen die dit kan biedt op zakelijk gebied. Daarnaast fungeerde de Race Simulator als een ware magneet op de stand, met meetbare bezoekersresultaten ;-).
    We zijn zeer tevreden over Urban Events. We hebben voor op onze beursstand voor een meerdaagse beurs in België een VR Formule1 Race Simulator gehuurd. De begeleiding verzorgden we zelf. De gemaakte afspraken werden nagekomen, men was ruim op tijd voor de installatie en het afbreken plus we kregen een uitgebreide uitleg & een hands-on handleiding over het opstarten van de PC en (her)starten van de VR racegame.