0318 - 842 466
 

Oculus Rift demonstratie op het Netwerkplein tijdens de Dag van de ZZP’ER in De Rijtuigenloods

Oculus Rift demonstratie - Dag van de ZZPer 2017

  De Dag van de ZZP'er werd in De Rijtuigenloods te Amersfoort georganiseerd. Met ruim 100 jaar historie van robuust staal, indrukwekkende rijtuigen en stomende paardenkracht is De Rijtuigenloods een kroonjuweel van de industriële revolutie in Nederland. De hoge constructie, authentieke industriële spoorelementen en het trendy interieur geven deze locatie een unieke look & feel.

  Tijdens de Dag van de ZZP'er waren er in verschillende ruimtes programma's beschikbaar. In de grote zaal worden keynotes gegeven en awards uitgereikt. In de subzalen werden er keynotes en seminars gericht op de ZZP'er verzorgd. Op het Netwerkplein konden bezoekers met elkaar in gesprek gaan. Op dit plein verzorgde Urban Events voor de Dag van de ZZPer een Oculus Rift demonstratie. Met ruim 1.400 bezoekers, 20 sprekers, 19 partners en 10 uitgereikte prijzen was het een zeer geslaagd evenement.

  Reis naar de toekomst als ZZP’er

  Het thema van de Dag van de ZZP'er stond in 2017 in het teken van 'Jouw reis naar de toekomst als zzp’er'. Op de netwerkmarkt konden allerlei ervaringen worden opgedaan, waaronder de VR Experience. Nolimts2 (VR Roller Coaster) en introduction to Virtual Reality waren de demo's welke getoond werden bij de VR experience.

  Ook de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst waren hier aanwezig. Zij beantwoordden vragen en hielpen ZZP'ers bij hun reis naar de toekomst. Aan het eind van de dag werd de nationale ZZP-prijs 'de FOTY Awards' uitgereikt.

  Virtual Reality Roller Coaster

  Met focus op realisme en snelheid, kunt u met NoLimits in echte coasters rijden. Laat uw gasten starten met een VR achtbaan rit. Deze ervaring is net iets indrukwekkender dan de Efteling Baron attractie.

  De Virtual Reality demonstratie opstelling bestond uit een 'Oculus Rift' Virtual Reality bril en ondersteunende hardware, zoals de: high-end game PC, twee demo's, een Full HD 47″ LED TV op statief; waarop de toeschouwers mee konden kijken en een compacte balie waar de PC was geplaatst. Het was fun deze dag en er werd LOL gemaakt! Een VR demo duurde p/p slechts een minuut of twee.

  Introduction to Virtual Reality

  Introduction to VR is een 360 graden video en neemt u mee naar verre landen, plaatst u in het midden van een Cirque du Soleil en brengt je Oog in Oog met een kudde olifanten, dinosaurus, basketbal spelers, in totaal 7 belevingen in één korte VR film.

  Heeft u een speciaal thema bij uw evenement of feest en wilt u een andere demo afsprelen? Geen probleem, wij zijn bekend met de meeste VR demo's. De games welke wij voor u in het Oculus Rift demo pakket geselecteerd hebben geven uw gasten de beste VR beleving in combinatie met de Oculus Rift.