0318 - 842 466
 

Kinect tennis games tijdens het ABN AMRO world Tennis Tournament in Ahoy Rotterdam

Kinect sport games tijdens ABN AMRO World Tennis Tournament

  ABN AMRO investeert in de toekomst en heeft daarom voor haar sponsoring activiteiten een leidraad gekozen: "Partner van de Toekomst”. De bank ondersteunt mensen en instellingen die iets willen bereiken, door een duwtje in de rug te geven bij het ontdekken van talent of bij het waarmaken van ambities, door mensen te stimuleren alles eruit te halen wat er in zit.

  ABN AMRO is als hoofdsponsor van het ABN AMRO World Tennis Tournament al jaren betrokken bij tennis in Nederland. De legendarische tennissers Richard Krajicek en Esther Vergeer zijn al enige tijd ambassadeurs van het talentenprogramma van de ABN AMRO, waar zij samen met de bank talenten helpen om de stap te maken van talent naar professional. Gedurende het tennis toernooi konden de kids en natuurlijk ok de oudere gasten tennissen op maar liefst vier Kinect Sports Game Simulators van Urban Events.

  Tijdens deze sportieve week hebben we met het team van Urban Events alles uit de kast kunnen halen voor dit bijzondere evenement. Doordat Urban Events met haar game opstellingen zorgvuldig op het tennis thema van de ABN AMRO inspeelt, haar praktische instelling en de professionele spelbegeleiding gedurende het evenement mogen we zeer tevreden terugkijken op het evenement.

  Mooie combinatie van Sport & gaming

  Sinds 1974 is ABN AMRO al bij het jaarlijkse ATP tennistoernooi in AHOY Rotterdam betrokken. Natuurlijk draait het allemaal om tennis, maar er zijn ook andere activiteiten. Naast het tennis biedt het toernooi een groot aantal mogelijkheden voor marketingactiviteiten waaronder het houden van seminars over uiteenlopende onderwerpen. Fun, business en sport staan hierbij centraal. Het programma bevat uiteenlopende thema’s met bekende dagvoorzitters en gastsprekers. Op de manier manier versterkt de ABN AMRO relaties met haar commerciële netwerk.

  Kinect tennis games

  De vier Kinect Tennis gameopstellingen werden in de Conference Room, de grootste zaal met 500 zitplaatsen, geplaatst. De spelbegeleider van Urban Events begeleide de game opstellingen, maakte omstanders enthousiast om ook eens te tennissen en zorgde voor een goede doorstroming. Er kon op een Playstation Move of XBOX Kinect opstelling en groot 47″ LED scherm op statief worden getennist. Compleet verzorgd en inclusief Tennis thema aankleding. Door de multifunctionele opzet van de zaal, had iedereen voldoende ruimte om in koppels te kunnen gamen.

  Games verhuur aanbod: