0318 - 842 466
 

XBOX Kinect Tennis games bij de 1/2 finales van de Krajicek Tennis Tour te Zoetermeer

inect Tennis games op Krajicek Tennis Tour

  Krajicek Tennis Tour

  De Krajicek Tennis Tour is een tennisevenement voor kinderen van de Krajicek playgrounds van 10 tot en met 16 jaar. De Krajicek Tennis Tour bestaat uit een halve finale en een landelijke finale.

  De landelijke finale is de kers op de taart, want de winnaars van de halve finale plaatsten zich voor de grote finale van de Krajicek Tennis Tour tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy Rotterdam op zaterdag 17 februari 2018. Er waren maar liefst 30 Playgrounds en bijna 150 kinderen kwamen naar Dekker Zoetermeer voor de halve finale van de Krajicek Tennis Tour. Urban Events verzorgde voor dit sportieve, spannende en zeer leuke event vier tennis simulators.

  Tennis Simulator

  U kunt bij Urban Events diverse simulators huren, voor elke doelgroep, gelegenheid of thema bieden wij een geschikte simulator. U kunt bijvoorbeeld een Tennis Simulator huren wanneer vereniging een open dag organiseert.

  Of laat op uw beursstand zien dat ondernemen topsport is en laat uw gasten tegen elkaar strijden. Boek een Tennis Simulator met Virtual Reality en tennis in VR tegen de besten uit de ATP World tour. Wilt u een simulator huren of inspiratie op doen? Bekijk dan onze Simulators. Staat uw simulator er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte. Dus, wilt u gaan tennissen op uw beursstand, feest of evenement? Bel Urban Events!

  Meer informatie Offerte aanvragen