0318 - 842 466
 

Een compilatie van game opstellingen op events & feesten. Verschillende game consoles en thema’s!

Een compilatie van game opstellingen - XBOX en Playstation

  Urban Events levert compleet verzorgde gameopstellingen op locatie voor groepen en het bedrijfsleven. Deze sluiten naadloos aan op uw wensen en de belevingswereld van uw gasten. Met een actiepakket koppelt u uw thema of doelstelling van uw evenement of feest aan een game console zoals de: Nintendo, Playstation of XBOX.

  Heeft u nog geen idee hoe u uw een evenement of feest met de factor fun ingevuld moet worden? Wij bieden u de oplossing! Zoveel mensen, zoveel wensen en gaming kan ze allemaal vervullen. Bekijk hieronder een compilatie van game opstellingen, welke wij op diverse events & feesten verzorgd hebben. Verschillende games, consoles en thema’s! Inclusief: transport, op/abouw, begeleiding en thema aankleding ;-).

  Het succes van entertainment begint bij het kiezen van de juiste game opstelling. Urban Events heeft alle mogelijke PC games en game consoles zoals de XBOX, Playstation, Nintendo en Retro consoles in haar assortiment. Door onze ervaring hoeft u maar aan te geven wat de doelgroep of doelstelling is, wat u wilt bereiken en wij komen met een passend voorstel. Bekijk onze showreel eens voor een impressie!

  Uw kids zullen zich vanzelfsprekend vermaken, maar met de juiste games en een mooie aangeklede opstelling krijgen we ook de ouders en zelfs de grootouders aan het spelen! Want gamen is fun voor iedereen! Race simulator, Virtual Reality of Games huren? Bel Urban Events of stuur een bericht voor een vrijblijvende offerte!

  Familiedag bedrijf

  Op een familiedag, opening van een bedrijfspand of bedrijfsfeest komen wellicht ook kinderen mee. U kunt de kinderen laten schminken of aan de knutseltafel zetten, maar kies als u de kids echt 'zoet' wilt houden dan voor een GameRoom! Urban Events heeft diverse Thema games voor kinderen van 5-18 jaar. De games zijn actief, verantwoord en onze spelbegeleiders houden een oogje in het zeil.

  Op zoek naar leuke entertainment voor de kids tijdens uw familiedag of evenement? Boek dan één of meerdere game opstellingen. Er zijn diverse games beschikbaar en er is voor iedereen wel iets leuk om te spelen. Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Bel of mail dan met Urban Events. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie.

  FIFA wand op Soccer Expo

  De grootste voetbalexpo ter wereld, ‘Goal! The Football Experience’ werd in 2017 voor tien weken lang in de Belgische Nekkerhal georganiseerd. De expo was gewijd aan het wereldvoetbal met trofeeën, medailles en shirts van legendarische voetbalhelden.

  Bezoekers werden niet enkel in de geschiedenis van het wereld voetbal ondergedompeld, maar konden ook de EA game #FIFA2017 op de customised wand van Eleven Sports spelen, met daarop de tags #jesusfan en #ikbenfan. Goal! The Football Experience werd van 15 februari t/m 30 april '17 georganiseerd en was een groot succes!

  Opening nieuw bedrijfspand

  De XBOX One is uitgerust met een Kinect camera die de bewegingen van de speler nog beter en preciezer kan registreren. Op basis van deze techniek hebben wij diverse thematische game opstellingen in ons assortiment. Het fijne van Kinect is, dat er geen controllers en dus ook geen kabels/controllers nodig zijn.

  Tijdens de opening van het bedrijfspand van deze klant plaatsten we een Ski simulator en een Sports games opstelling. Het geheel werd geboekt als een Duo Kinect Actiepakket. Compleet verzorgd; van transport, op/afbouw tot en met de spelbegeleiding.

  Kids fun dag

  Dit was lachen en brullen op de kids fun dag. Nog nooit hebben we zoveel kids energie zien verbranden bij een Kinect opstelling. Als we een filmpje hadden gemaakt dan had het er raar uit gezien. Kids die op dezelfde plek aan het rennen zijn. Daadwerkelijk waren ze op de Olympische hordes aan het lopen.

  Dit maakte het voor de omstanders zeer leuk om naar te kijken. Met dit Olympic Kinect Games kunnen u gasten/kids zich uitermate vermaken met leuke sportieve games. Onze spelbegeleiders houden de high scores voor u bij en zorgen dat iedereen de game speelt.

  Bedrijfsfeest in de Americahal

  De Penalty Simulator van Urban Events doet het overal goed. Voor dit evenement hebben we de Kinect voetbal opstelling volledig laten opgaan in de Looks and Feel van de klant. Voor een Telecom bedrijf die ook de Eredivsie sponsored, wie o wie is dat ;-)!?

  Wie raakt het meeste penalty's en mag zich kampioen van de avond noemen? Dat was de insteek. Men schoot virtueel penalty's op het grootste LED TV scherm en ging de strijd aan met collega's. De Penalty simulator werd aangekleed met voetbal thema aankleding, zodat het meteen duidelijk was wat de bedoeling is. Een zeer geslaagd event!