0318 - 842 466
 

Branded Formule1 Race Simulator op beursstand van Cunningham Lindsey te FERMA forum 2017 in Monaco

Cunningham Lindsey - FERMA 2017 - Monte Carlo - Monaco

  FERMA Forum 2017 is het grootste pan-Europese risicomanagement evenement van het jaar. Het evenement vond plaats van 15-18 oktober op het Grimaldi Forum, Monte Carlo in Monaco. Het Grimaldi Forum is een unieke evenement locatie, ligt pal aan het strand en in het hart van Monte Carlo.

  Urban Events verzorgde voor op de beursstand van Cunningham Lindsey een branded Formule1 Race Simulator. De branding bestond uit een volledig bestickerde kist, waarop de F1 seat gemonteerd zit en een blauwe Top Gear Leaderboard. Zaterdag ochtend vroeg reden we met een volle bus uit Ede weg. Naast de F1 Race Simulator hadden we de bus met beursstand accessoires en promotiematerialen volgeladen. Hierdoor konden de stand bemanning van Cunningham Lindsey onbezorgd reizen. In de avond kwamen we in Nice aan. De volgende dag reden we richting Monaco en konden we aan het begin van de dag lossen + de Formule1 Race Simulator opbouwen. Het enige wat we aantroffen was een lege beursstand en veel werklui om ons heen die aan diverse stands werkten.
  Voordat de stand bemanning van Cunningham Lindsey op de stand aanwezig was, hadden we Formule1 Race Simulator al in de basis opgebouwd, de geblokte mat neergelegd en de TopGear Leaderboard neergezet. Annemarie en haar collega's verschenen op de afgesproken tijd met roll-up banners op de stand, deze plaatsten we samen en de inrichting van de beursstand was een feit.

  De Race Simulator en de banners vormden één geheel en stond precies op de afgesproken tijd klaar voor gebruik. Monte Carlo was het F1 circuit waarop werd geraced. Dit circuit kan voor sommigen een lastig zijn, maar de gasten hadden het parcours al snel door. De bedoeling was dat Cunningham Lindsey zelf de Formule1 Race Simulator zou gaan begeleiden. Het grote voordeel hiervan was dat men zelf direct het gesprek aan kon gaan met klanten en prospects.

  Urban Events verzorgde een uitgebreide uitleg over het herstarten van een race, de werking van het F1-stuur en het in- en afschakelen van de game console & TV. Annemarie en haar crew had als back-up de beschikking over een uitgebreide handleiding en uiteraard ons telefoonnummer. De race competitie was op: zondag, maandag en dinsdag een groot succes! Aan het einde van iedere dag werd er een prijsuitreiking georganiseerd. Er ontstond soms zelfs een wachtrij voor de beursstand! Iedere deelnemer kreeg na zijn of haar race een presentje.

  Gedurende het congres hield Urban Events kantoor aan de rand van Monaco. We maakten natuurlijk een ronde langs de hotspots van Monte Carlo; de haven, het F1 circuit, casino en keken onze ogen uit bij de showrooms van Bentley, Ferrari en Aston Martin. Op het laatste uur van FERMA forum 2017 bouwden we de Race Simulator af, pakten we de bus in en namen we afscheid van Cunningham Lindsey en Monaco.
  Wij hebben de race simulator gehuurd voor een event in het buitenland. Urban Events heeft ons volledig ontzorgd, meegedacht en een prachtig gecustomised product neergezet.

  Annemarie Dil