0318 - 842 466
 

Alpine VR Ski Simulator op diverse locaties tijdens de Winter X-Perience dagen van Ekris

VR Ski Simulator

  Ekris Winter X-Perience 2017

  Op 10 en 11 november 2017 werd de unieke Winter X-Perience bij alle vestigingen van Ekris georganiseerd. Bezoekers genoten van heerlijk winterse- lekkernijen en activiteiten; waaronder skiën met de VR Ski Simulator van Urban Events! Daarnaast kon men aanschuiven voor een overheerlijke stamppot, ontdekken welke winterkleding het beste geschikt is voor de ski vakantie en de nieuwe BMW X3 of BMW 6 Serie Gran Turismo bekijken. Men maakte kans op reis naar Sölden, incl. een BMW Driving Experience Snow Intensive Training en er waren diverse demonstraties!

  Alpine Ski VR

  Kies bij Alpine Ski VR uit drie verschillende game-plays: Slalom, Freestyle en HeliSki. Ekris koos voor een single-player slalom ski competitie en liet haar gasten strijden om de beste split tijd neer te zetten. Men moest de meest ideale lijn skiën, want anders verliest de skiër vaart, tijd en bonus punten voor de poortjes!

  VR Ski Simulator

  Huur een of meerdere VR Ski Simulator(s) voor in uw showroom of voor op uw evenement tijdens de winterse dagen. Met of zonder een begeleider. Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Ze kennen de VR opstelling & de games zeer goed + de beleving die daarbij komt kijken.