0318 - 842 466
 

Aareon update 2017 “Living the change!” bij theater Orpheus in Apeldoorn

Aereon update 2017 - Robert Doornbos - Formule1

  Op 22 juni 2017, een stralende zonnige dag, was het zover. Met als thema Living the change organiseerde Aareon, de Aareon Update 2017 bij theater Orpheus in Apeldoorn. Urban Events verzorgde op deze dag voor Aereon een Virtual Reality F1 Race Simulator, een Microsoft Hololens demonstratie en een VR Job Simulator opstelling inclusief twee begeleiders.

  Hero de Klaver, directeur Wonen van Aareon opende de dag en gaf het woord aan Jan Peter Balkenende. De voormalig minister-president, hoogleraar Governance, Institutions and Internationalisation aan de Erasmus Universiteit en autosport liefhebber verzorgde de keynote. Na een korte pauze sprak Robert Doornbos en nam de zaal mee voor een kijkje in de snelle wereld van de autosport..
  Aereon update 2017 - VR F1 Race Simulator
  Aereon update 2017 - Top Gear Leaderboard
  Na het ochtendprogramma konden de gasten een snelle tijd neerzetten in de Virtual Reality F1 race simulator en men kon (als ze de snelste tijd hadden) een training Security awarness winnen. Ook konden ze een kijkje nemen door de Microsoft Hololens of via de Virtual Reality Job Simulator ervaren hoe het is om ouderwets bureauwerkzaamheden uit te voeren in de tijd dat robots ons werk hebben overgenomen. Ook stonden er tablets klaar met de Aereon Procuratie- en Reparatie-app om een indruk te krijgen van het gemak hiervan en alle mogelijkheden.
  Aereon update 2017 - Hololens uitleg
  Aereon update 2017 - Hololens demonstratie
  Aereon update 2017 - Jan Peter en Robert
  Aereon update 2017 - VR Job Simulator