• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Pitstop game

Met onze Pitstop Game kun je een echte Formule 1 pitstop ervaren! Blijf jij kalm im het heetst van de strijd? Probeer de snelste bandenwissel uit te voeren en versla het record van team Red Bull racing. Bij Urban Events huur je een complete Formule 1 Pitstop game met Virtual Reality!

Urban Events Pitstop game
Urban Events Pitstop game
 • Het coolste bandenwissel spel in Virtual Reality!
 • Maak deel uit van een echt F1 pitstop team
 • Neem in VR een kijkje in een echte Formule 1 pitbox
 • Probeer de snelste bandenwissel uit te voeren
 • Gratis thema aankleding en scorebord!
 • Inclusief groot LED tv scherm zodat omstanders kunnen meekijken!
 • VR F1 Pitstop Challenge
  Urban Events Pitstop game
  Urban Events Pitstop game

  Bandenwissel spel

  Formule 1 bandenwissel spel

  Een Formule 1 race duurt gemiddeld 1,5 uur. In de gemiddeld 60 rondes die worden gereden op hoge snelheid slijten de banden hard. De pitstop, waarvan teams er meerdere hebben tijdens een race, is bedoeld voor het wisselen van de banden. Omdat de verschillen in een F1 race klein zijn is tijd kostbaar. De banden van de F1 auto moeten tijdens de pitstop dus erg snel vervangen kunnen worden. Afhankelijk van het circuit en de weersomstandigheden wordt er een bandenstrategie bepaald voordat de wedstrijd begint. Het juiste type band op de F1 bolide is belangrijk. Een gezonde en fitte pitcrew is essentieel om deze banden snel te kunnen (de)monteren. Een combinatie die allesbepalend is in de race naar de overwinning! Met de pitstop game van Urban Events kun je virtueel meedoen aan een pitstop. Als lid van de pitstop crew probeer je zo snel mogelijk jouw taak te voltooien. Ben je het snelste in onze VR bandenwissel game?

  Wil jij een Pitstop Game huren voor jouw feest of evenement?
  Neem vrijblijvend contact met ons op!

  VR pitstop challenge

  In de VR Pitstop Challenge ben jij een belangrijke schakel in de pitcrew van het F1 team. Als deelnemer sta je in de virtuele pitstraat klaar om de banden van de F1 bolide zo snel mogelijk te verwisselen. Vooraf kies je uit een van de drie taken die de pitcrew moet uitvoeren: het demonteren van de banden, het verwisselen van de banden of om de banden weer te monteren op de F1 bolide. Voor alle werkzaamheden geldt uiteraard dat snelheid belangrijk is om de beste tijd neer te zetten. Zodra alle nieuwe banden erop zitten, stopt de tijd. De snelste tijd kunnen we noteren op het meegeleverde scorebord.
  De VR pitstop game is een super snelle VR beleving waarbij de adrenaline door je aderen zal stromen. Voor de echte F1 fans is dit een unieke ervaring. Deze bandenwissel game is erg leuk om samen te boeken met een Formule 1 race simulator voor een echt F1 thema feest!

  pitstop game vr

  Hoe ziet een VR Pitstop Challenge eruit?

  De VR Pitstop game van Urban Events bestaat uit een Oculus Rift-S VR Bri met High-end PC, VR Bandenwissel spel en een groot LED TV scherm op statief. De nieuwste Virtual Reality brillen worden ingezet om het beeld en geluid van de VR pitstop experience zo realistisch mogelijk weer te geven. Door de VR bril is het net alsof je echt in de pitstraat staat! Via het grote TV scherm kan het publiek gemakkelijk meekijken naar de acties van de deelnemer. Dit VR Bandenwissel spel wordt geleverd met bijpassende F1 race thema aankleding. Deze aankleding bestaat onder andere uit zwart-witte finishvlaggen en het Top Gear Scorebord. De VR pitstop game is erg geschikt als entertainment op feest of evenement!

  Compleet verzorgde pitstop game

  Urban Events zorgt voor professionele spelbegeleiding bij de VR F1 Pitstop Challenge. De spelbegeleider zorgt voor begeleiding van de VR opstelling(en) zodat uw gasten of bezoekers op een aangename en juiste manier de beste F1 pitstop experience ervaren. De spelbegeleider geeft een speluitleg, helpt met het opzetten van de vr bril, start de game en noteert de beste tijden van de deelnemers. Daarnaast enthousiasmeert de begeleider het meekijkende publiek om ook hun beste poging te wagen.
  Op dit moment wordt de Virtual Reality F1 Pitstop Challenge aangeboden binnen een interessant VR Actiepakket. Binnen dit actiepakket is, naast de complete VR game opstelling, ook tot drie uren spelbegeleiding inbegrepen. Eventuele extra uren begeleiding kan uiteraard worden bijgeboekt bij een reservering van de VR Pitstop Challenge game opstelling.

  pitstop gif

  Wat kost een VR pitstop game huren?

  Bij Urban Events hebben we een Actiepakket met een complete VR opstelling met pitstop spel voor 595,- ex btw. Bij dit actiepakket is naast de huur van de complete VR pitstop game opstelling ook transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding inbegrepen. Tevens nemen we gratis een scorebord en thema aankleding mee! Volledig ontzorgt dus. Wanneer je ook een F1 race simulator huurt dan kunnen we de VR pitstop game opstelling al meenemen tegen een meeprijs vanaf slechts 199,- ex btw! Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

  Strijd om de snelste tijd op uw feest

  Boek nu deze VR F1 Pitstop simulator als leuke entertainment voor uw feest of event. Ga de uitdaging aan en strijd tegen elkaar om de snelste in de pitstraat te zijn. Zowel startende als gevorderde racegamefans kunnen de strijd aan gaan om de beste tijd neer te zetten op deze VR F1 Pit Stop simulator. De spelbegeleider helpt u om de VR bril goed op te zetten en de game te starten. Wees sneller dan uw collega’s en vrienden of gaat u liever de uitdaging aan om nog sneller te zijn dan de echte pitcrew? De beste tijden worden genoteerd op het meegeleverde Top Gear Scorebord.
  De VR opstellingen van Urban Events zijn een garantie voor vele uren plezier op een feest, event of beurs.

  Opvallen tijdens de beurs met de VR pitstop game?

  Wilt u deze keer écht opvallen op uw beurs? Trek de aandacht met een of meerdere opvallende VR F1 Bandenwissel game opstellingen als echte eyecatcher van uw beursstand. Een leuke interactieve manier om beursbezoekers over te halen om naar uw stand te komen. Daarnaast staan onze spelbegeleiders klaar om uw publiek te stimuleren om hun beste tijd neer te zetten. Een garantie voor een aangename drukte op uw beursstand met enthousiaste deelnemers.
  Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw beurs te bespreken.

  Op zoek naar een race simulator voor beurs of evenement?

  Complete Formule 1 Gameroom op uw event

  Wilt u een complete Formule 1 experience op uw event, feest of beurs? Combineer de Pitstop spel VR experience met onze F1 Race Simulators. Formule 1 is hot in Nederland. Door de terugkomst van de GP in Zandvoort en de ontwikkelingen van Max blijft de populariteit van deze koningsklasse van de autosport steeds groeien. Hierdoor zijn onze race simulators op dit moment erg populair bij zowel de jongere als oudere doelgroep. Stap in de officiële en gelicenceerde Red Bull of Mercedes AMG F1 race seat en scheur als toekomstig kampioen Max Verstappen of wereldkampioen Lewis Hamilton over de vele verschillende F1 circuits. Met onze verschillende F1 simulators en bijpassende race thema aankleding zorgen wij voor een complete simulator.
  Daarnaast zijn onze F1 race simulators optioneel ook verkrijgbaar in Virtual Reality. In combinatie met de VR Pitstop Challenge kan Urban Events hierdoor een complete F1 Virtual Reality Gameroom aanbieden op uw event.

  Pitstop game op beurs

  Red Bull Pitstop record

  Wist je dat het F1 team Red Bull Racing op dit moment de huidige recordhouder is van de snelste pitstop ooit? Max Verstappen heeft met zijn pitcrew tijdens de GP Brazilië in 2019 hun oude record verbroken met een nieuw wereldrecord: 1,82 seconden. Hierin werden o.a. alle banden verwisseld. Wat een snelheid! De snelste Pitstop zorgde niet alleen ervoor dat Max in recordtempo weer de baan op wist te komen, maar deze super snelle bandenwissel zorgde er ook voor dat hij als eerste over de finish reed. Een mooie overwinning dus waarbij de super snelle pitstop zeer belangrijk was! Wist je dat de vorige records ook al op naam van Red Bull stonden? Hierbij klokten zij met Max 1,88 seconden en met Pierre Gasly 1,91 seconden. Gaat u de uitdaging aan om deze tijd te verbeteren en de snelste pitstop ooit op uw naam te schrijven?

  Huur een Red Bull Race Simulalor en race zelf als Max Verstappen over het circuit!

  Veelgestelde vragen

  ⭐ Wat is een pitstop?

  Een pitstop is een korte stop tijdens een (Formule 1) auto race waarbij de banden en eventueel andere onderdelen van de auto snel worden vervangen. In de Formule 1 werd vroeger ook tijdens een pitstop brandstof bij getankt. Tegenwoordig wordt dat om veiligheidsredenen niet meer gedaan.

  ⭐ Hoe werkt de pitstop game?

  Bij de pitstop game kies je een rol in het pitstop team. Als lid van het team help je mee bij de pitstop. Tijdens de game heb je een vr bril op waardoor het net is alsof je er echt bij bent. Met de bewegingscontrollers kun je je handen gebruiken in het spel. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk de banden van een F1 auto die de pitstraat in rijdt verwisseld.

  ⭐ Hoe lang duurt de pitstop game?

  Bij de pitstop game draait het uiteraard om de snelste tijd. Het is dus een snelle game. Alhoewel de actie zelf maar enkele seconden duur, is de gehele spel ervaring alsnog enkele minuten. Je kunt namelijk vooraf in virtual reality rondkijken in de pitbox en pitstraat.

  Veel gestelde vragen pitstop game