0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Samenwerking tussen Karting Genk & Urban Events

Samenwerken brengt je verder dan alles alleen uit willen vogelen. Samen sta je sterk en samen creëer je meerwaarde voor de klant. Dat is waar Karting Genk & Urban Events voor staan. Voor de ultieme race ervaring!

Karting Genk is een racebaan in Genk (B), waar vele van de grote F1 coureurs hun eerste rondjes reden en de kneepjes van het race vak leerden. Van Max Verstappen tot Lewis Hamilton. Karting Genk behoort tot de top in Europa en is een officieel CIK-FIA circuit. In 2018 kreeg Karting Genk voor de 2e keer het WK karting toebedeeld. Urban Events was bij dit race event één van de sponsoren.

Formule1 racen bij Karting Genk

Unieke eventlocatie

Karting Genk is een unieke event locatie, gelegen in een zeer mooie & groene omgeving. Tijdens de jaarlijkse kampioenenviering van Karting Genk verzorgt Urban Events de race simulators, waarbij het racen op het circuit wordt gecombineerd met racen in een simulator. De kampioenenviering van Karting Genk is een uniek familie event waar door jong en oud gestreden wordt.

Op het button circuit zijn tal van spannende races te zien en er wordt een Battle of the Parents georganiseerd, waarbij superleuke prijzen gewonnen kunnen worden! Urban Events plaatst de race simulators en verzorgt hierbij de spelbegeleiding. Naast een korte uitleg over de werking van de race simulators houdt onze spelbegeleider de beste tijden op een TopGear Leaderboard bij.

Anderen bekeken ook

Een onvergetelijke race ervaring!

De kartbaan in Genk is voorzien van twee prachtige circuits, tevens heeft het een hippe brasserie en er zijn grote terrassen met een mooi zicht over de circuits. Ook zijn er twee vergaderzalen, een grote tribune en daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid. De brasserie van Karting Genk heeft een zeer uitgebreide kaart met keuze uit diverse snacks, uitgebreide maaltijd of catering in buffet vorm.

Kleine als zowel grote groepen beleven elke keer weer een onvergetelijke race ervaring. Dit is wat wij ook met onze race simulators nastreven! Met 200+ events per jaar bewijst Karting Genk haar meerwaarde als sportieve event locatie. Urban Events versterkt daarbij het race gevoel door haar simulators aan te bieden voor op bedrijfsfeesten & events welke bij Karting Genk worden georganiseerd.

Meer informatie of direct boeken?

Kart race simulator

Om te Karten in Genk heeft u helemaal geen ervaring nodig. Er kan op twee circuits (van 500 of 1360 meter) in karts van 60, 90 of 120km/u worden geraced. Pure sensatie van start tot finish! Naast karten kunt u ook bij Karting Genk terecht voor workshops en meeting rooms. Laat de catering daarop aansluiten met één van de catering formules.

Bent u binnenkort te gast bij Karting Genk? Wissel uw programma af met één of meerdere race simulator(s) van Urban Events! Of laat uw gasten tussen het karten door gewoon voor de fun racen. Optioneel kan er op drie schermen of in Virtual Reality worden geraced. Urban Events heeft zelfs een speciale simulator voor Karting Genk ontwikkeld, waarmee je met een kart op het circuit van Karting Genk kunt racen.

De Oculus Quest is precies wat VR nodig heeft

Lees meer

Beleef de F1 Dutch GP in een F1 Zandvoort Simulator

Lees meer