• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Pop-Up Race & Game Centre Ede

Corona legt de evenementen wereld plat

Net als de horeca en de toeristische sector heeft ook de evenementen branche veel last van de corona crisis. In maart 2020 ging een streep door alle geplande evenementen. Voor ons als toeleverancier voor evenementen, beurzen en bedrijfsfeesten een hard gelach.
Plotseling is er geen vraag meer naar onze race simulators, virtual reality en games. Evenementen zijn verboden. Omdat we na een aantal maanden achterstallig onderhoud en allerhande klusjes doen zijn wel weer zin hadden in wat anders, zijn we nieuwe plannen gaan maken. En ja, laten we eerlijk zijn, met 90% omzetverlies is het ook wel fijn als er weer wat verdient wordt 😉
Een van onze plannen was een Pop Up race & game centre openen!

Race & Game centre ede

fifa corner race & game centre

Racen & Gamen in het centrum van Ede

Omdat onze race simulators al een paar maanden stof stonden te vangen en het personeel snakte naar wat meer plezier hebben we in juli 2020 besloten om een vaste locatie te zoeken. In het centrum van Ede werd een leegstaand winkelpand gevonden waar we per direct in konden. Na 3 weken ‘verbouwen’ en inrichten opende op 1 augustus 2020 het Pop-up Race & Game Centre!
En de opening ging niet onopgemerkt voorbij. Het lokale Indebuurt schreef al voor de opening een teasend stukje op de website, het AD schreef uitgebreid over de opening en de Gelderlander kwam zelfs langs voor een interview!

Anderen bekeken ook

Van FIFA tot de coolste race games en VR belevingen

Het Race & Game Centre telde maar liefst 8 Formule 1 race simulators waarop diverse races konden worden gereden. Maar er was ook een coole FIFA corner, VR simulator een Retro games hoek en ruimte voor een drankje.
Vriendengroepen, stelletjes en kinderfeestjes. De bezoekers uit Ede en omstreken, en soms zelfs toeristen van omliggende vakantieparken wisten het Race & Game Centre steeds beter te vinden.
Het werd een gezellige plek om samen of alleen te racen, gamen en om elkaar te ontmoeten. Uiteraard geheel corona proof.

retro games corner

Meer informatie of direct boeken?

race & game centre Ede

Race & Game Centre – Van lockdown tot sluiting

Zo gunstig als het er in de zomer maanden uit zag zo slecht werd het naar mate het winter werd. De COVID-19 besmettingen namen snel toe en eind september kondigde de overheid de eerste verscherpte corona maatregelen aan. Per 14 oktober ging zelfs de horeca weer sluiten. Helaas betekende dat ook voor ons dat we geen drankjes meer mochten schenken. Racen en gamen kon nog wel dus we bleven (nog even) open..
Al snel bleek echter dat het bezoek minder werd en de maatregelen meer. Eind oktober gingen we in een lockdown waar we helaas als Race & Game centre niet meer uit zijn gekomen. Omdat de eigenaar van het winkelpand een verbouwing wilde starten en gezien het beperkte perspectief in de wintermaanden is toen besloten om de deuren definitief te sluiten.

Race Simulators huren

Uiteindelijk is het Race & Game Centre Ede 3 maanden open geweest en hebben we vele bezoekers een onvergetelijke ervaring kunnen geven. Als team hebben we een top prestatie neergezet door het verlaten winkelpand in 3 weken tijd om te toveren tot prachtige horeca en Leisure ruimte.
Het waren 3 fantastische dagen, eeuh maanden 😉
Als evenementen bedrijf focussen we ons nu weer even op de toekomst. We hebben er vertrouwen in dat de crisis een einde kent en dat de behoefte naar onze producten terug komt.
In de tussentijd is het nu ook als particulier mogelijk om een echte race simulator voor thuis te huren. Bekijk onze speciale actie hier.

F1 Simulator

De coolste VR simulators van dit moment

Lees meer

Formule 1 seizoen eindelijk van start

Lees meer